حسین ملکی با اعلام این خبر اظهار کرد: در این مدت، ۱۹ هزار و ۷۳۴ رأس دام علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک واکسینه شدند که این اقدام نقش مؤثری در جلوگیری از شیوع بیماری در جمعیت دامی استان داشته است.
وی با اشاره به اجرای طرح واکسیناسیون هاری در استان نیز بیان کرد: برای کنترل این بیماری مشترک بین انسان و دام، یکهزار و ۴۰۰ قلاده سگ گله و صاحبدار تحت پوشش واکسیناسیون قرار گرفتند.
رئیس اداره بهداشت و مبارزه با بیماریهای دامی دامپزشکی استان همچنین تصریح کرد: در مجموع یکمیلیون و ۲۷۵ هزار و ۶۷۵ رأس دام سبک و سنگین علیه بیماری تب برفکی واکسینه شدهاند.
وی در خصوص اقدامات انجام شده برای پیشگیری از بیماری بروسلوز نیز یادآور شد: در این بازه زمانی، ۲۱ هزار و ۴۶۷ رأس دام سبک و ۱۰ هزار و ۱۷۵ رأس دام سنگین (گاو و گوساله) علیه بیماری بروسلوز واکسینه شدند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام در روز سهشنبه ۳۰ دی، ملکی با اشاره به پوشش واکسیناسیون بیماری آبله گفت: ۲۱۸ هزار و ۸۱۴ رأس دام علیه بیماری آبله واکسینه شدهاند که این اقدام سهم قابل توجهی در ارتقای بهداشت دام و حفظ سلامت عمومی استان داشته است.
انتهای پیام


نظرات