• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404103016364
  • خبرنگار : 50604

فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث‌ فرهنگی خبر داد

دستگیری حفار غیرمجاز در گنبدکاووس

دستگیری حفار غیرمجاز در گنبدکاووس

ایسنا/گلستان فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث‌ فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری گلستان از شناسایی و دستگیری یک حفار غیرمجاز به همراهی یک دستگاه فلزیاب در یکی از منزل مسکونی یکی از روستاهای گنبدکاووس خبر داد.

سرهنگ سید فرامرز میر اظهار کرد: در راستای تقویت نظارت‌های اجتماعی بر فعالیت متخلفان حوزه میراث‌ فرهنگی و جلوگیری از حفاری‌های غیرمجاز، پس از بررسی اخبار مردمی مبنی بر وقوع جرم در منزلی مسکونی در روستایی در شهرستان گنبدکاووس، نیروهای یگان حفاظت وارد عمل شدند.

وی تصریح کرد: در پی رصد اطلاعاتی گسترده و پایش میدانی منطقه، یک عملیات مشترک بین پایگاه عملیاتی یگان حفاظت شرق استان و پاسگاه انتظامی فجر شهرستان گنبدکاووس و با هماهنگی فرماندهی یگان حفاظت و اخذ نیابت قضایی انجام شد.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث‌ فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری گلستان تصریح کرد: در این عملیات، یک نفر حفار غیرمجاز که در حال انجام حفاری به عمق هشت متر و عرض ۱.۵ متر بود به همراه ادوات حفاری غیرمجاز و یک دستگاه فلزیاب شناسایی و دستگیر شد و پس از تنظیم صورت‌جلسه به پاسگاه انتظامی فجر شهرستان گنبدکاووس برای سیر مراحل قانونی و قضایی تحویل داده شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی گلستان در روز سه‌شنبه ۳۰دی، وی با اشاره به گشت‌های شبانه‌روزی یگان حفاظت در سطح استان، گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در حوزه میراث‌ فرهنگی، موضوع را به سامانه تلفنی ۰۹۶۶۲ اطلاع دهند تا در کوتاه‌ترین زمان رسیدگی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha