• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد مطلب: 1404103016525
  • منبع : بوشهر

کشف ۹۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در مرزهای بوشهر

کشف ۹۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در مرزهای بوشهر

ایسنا/بوشهر فرمانده مرزبانی استان بوشهر از توقیف دو شناور با کشف بیش از ۹۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در مرزهای این استان خبر داد.

سردار عبدالله خسروی اظهار کرد: مرزداران بوشهر با اشراف و اقدامات هدفمند اطلاعاتی طی عملیاتی موفق به شناسایی و توقیف دو فروند شناور با کشف مقادیر قابل توجهی کالای قاچاق شدند.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر افزود: مرزبانان در این عملیات ۲۷۰۰ عدد لوازم آرایشی و بهداشتی، ۵۰۰ عدد لوازم جانبی موبایل، ۱۰ دستگاه تجهیزات الکترونیک، ۵۰۰ ثوب پوشاک، ۹۶ بسته لوازم تحریر و یک دستگاه موتورسیکلت را کشف کردند.

خسروی در ادامه با اشاره به دستگیری ۲ متهم، تصریح کرد: برابر اعلام کارشناسان، ارزش ریالی کالاهای کشف شده ۹۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون ریال برآورد شده است.

وی با اشاره به اینکه متهمان با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع ذی صلاح معرفی شدند، خاطرنشان کرد: سوداگران مرگ، قاچاقچیان و متجاوزین بدانند که مرزنشینان و مرزداران با وحدت و اعتقاد قلبی به حفظ حریم امنیتی مرزهای جمهوری اسلامی ایران پرداخته و مقتدرانه با هرگونه تخلف و اقدامات غیرقانونی در مرز مقابله و برخورد خواهند کرد.

انتهای پیام