«لی دو هی» پس از پیروزی ۳ بر صفر تیمش ماجان مازندران برابر تیم نفت امیدیه در گفتوگو با ایسنا افزود: تیم ماجان بازیکنان کم سن و با استعدادی دارد که برای هماهنگی تیمی نیاز به زمان داشتند و خوشحالم از اینکه بعد از چند هفته و بازی مقابل حریفان لیگ برتری به این مهم رسیدند. قطعا وضعیت کنونی که بازیکنان تیم ماجان دارند، در ادامه حتی بهتر هم خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه در بازی برابر نفت امیدیه بازیکنان تیم ما به خوبی از دستوراتی که به آنها برای این بازی داده شده بود، پیروی کردند و توانستند نمایش قابل قبولی ارائه کنند، تصریح کرد: با آنالیزی که قبل از مسابقه با نفت امیدیه داشتیم، در دفاع، توپ گیری و حمله عملکرد خوبی داشتیم و باعث پیروزی با امتیاز قابل قبولی برابر تیم حریف شد.
لی دو هی ادامه داد: بازی بعدی برابر تیم مقاومت شهرداری تبریز در زمین تیم تبریز داریم و قطعا بازی سختی خواهد بود، هرچند در بازی رفت در آمل توانستیم ۳ بر یک پیروز شویم.
وی اضافه کرد: همه تلاش خودمان را خواهیم داشت تا به نتیجه دلخواه خود برسیم.
به گزارش ایسنا، تیم ماجان مازندران در هفته هشتم این رقابت ها عصر سه شنبه ۳۰ دی در بازی خانگی در سالن پیامبراعظم آمل از تیم نفت امیدیه میزبانی کرد و در نهایت میهمان انتهای جدولی خود را با نتیجه ۳ بر صفر با شکست بدرقه کرد.
شاگردان «لی دو هی» در این دیدار در سه دست متوالی و با امتیازهای ۲۵ بر ۱۲، ۲۵ بر ۲۲ و ۲۵ بر ۱۴ صاحب پیروزی شدند و با کسب ششمین برد این فصل خود، با ۱۷ امتیاز در رده دوم جدول رده بندی گروه یک این مسابقات باقی ماند.
تیم ماجان مازندران درهفته نهم این مسابقات شنبه چهارم بهمن در بازی بیرون از خانه به مصاف تیم مقاومت شهرداری تبریز خواهد رفت.
انتهای پیام


نظرات