• چهارشنبه / ۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404110100369
  • خبرنگار : 50616

رخت سفید بر تن مازندران/ تاکید بر رعایت مصرف گاز از سوی مسئولان

رخت سفید بر تن مازندران/ تاکید بر رعایت مصرف گاز از سوی مسئولان

ایسنا/مازندران بارش‌های خوب باران و تداوم آن همراه با برف در نخستین روز از ماه بهمن در غالب مناطق کوهستانی، جنگلی و دشت استان مازندران، چهره این استان شمالی را کاملا سفیدپوش کرد. مسئولان اما از پیش‌بینی‌ها گفته و بر لزوم رعایت در مصرف گاز تاکید دارند.

بارش‌های خوب باران و تداوم آن همراه با برف در نخستین روز از ماه بهمن در غالب مناطق کوهستانی، جنگلی و دشت استان مازندران، چهره این استان شمالی را کاملا سفیدپوش کرد.

بارش برف که از عصر سه‌شنبه ۳۰ دی در بیشتر مناطق کوهستانی مازندران شروع شده، از بامداد و صبح چهارشنبه اول بهمن در مناطق پایین دست جنگلی و دشت این استان نیز منتهی شده و همچنان برشدت آن نیز بیشتر می‌شود.

بسیاری از شهروندان مازندرانی صبح چهارشنبه اول بهمن در مناطق شهری و روستایی این استان با مشاهده برف دردومین ماه زمستان غافلگیر شدند. استقرار سرمای شدید و بارش برف سنگین و دور از انتظار اگر چه نعمت و برکتی الهی است و منابع آبی استان را غنی می‌سازد، باعث شده تا بسیاری از شهروندان مازندرانی در روز چهارشنبه در محیط شهری، فضای برف بازی را هم تجربه کنند.

ارتفاع برف در برخی ارتفاعات کوهستانی مازندران به بیش از ۰.۵ متر هم رسیده و حتی برخی راه‌های روستایی در جاده‌های کوهستانی استان به سختی انجام می‌شود.

رخت سفید بر تن مازندران/ تاکید بر رعایت مصرف گاز از سوی مسئولان

انسداد بیشتر جاده‌های روستایی مازندران

مدیرکل مدیریت بحران مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بر اثر بارش برف و کولاک، بیشتر جاده‌های روستایی استان مازندران بسته است، گفت: با ورود یک جبهه هوای سرد به استان مازندران که تا پایان هفته نیز ادامه دارد و بر اثر بارش برف و کولاک، بیشتر جاده‌های روستایی استان مازندران مسدود است.

حسینعلی محمدی افزود: با توجه به حجم بالای برف در راه‌های روستایی استان و بسته بودن بیشتر این راه‌ها، مردم به این جاده‌ها نرودند و از تردد غیر ضرور در جاده‌ها خودداری کنند.

وی تصریح کرد: بارش برف علاوه بر مناطق بالادست و کوهستانی، هم اکنون به مناطق پایین‌دست مثل شهرهای ساری، قائم شهر و آمل رسیده و تردد در معابر عمومی شهرها هم با مشکل مواجه است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: به علت بارش برف و کولاک شدید؛ جاده‌های سوادکوه، چالوس و ساری، کیاسر- سمنان بسته است و تردد در این جاده‌ها امکان پذیر نیست.

رخت سفید بر تن مازندران/ تاکید بر رعایت مصرف گاز از سوی مسئولان

پیش بینی یخبندان امشب در مازندران و تذکر به خاموش بودن وسایل گازسوز ادارات

در همین حال کارشناسان هواشناسی مازندران از تداوم بارش برف و باران تا اواخر وقت امروز چهارشنبه و کاهش محسوس دما همراه با یخبندان در مازندران خبر دادند.

بر اساس این گزارش‌ها، تا عصر امروز چهارشنبه یکم بهمن، بارش‌ها در استان ادامه دارد بطوریکه امشب با کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما زیر صفر همراه است که موجب یخبندان خواهد شد. به‌طوری‌که دیروز جویبار با ۱۲ درجه گرمترین و صبح امروز بلده با ۱۰ درجه سانتی گراد زیر صفر، سردترین شهرهای مازندران بودند. البته از فردا پنجشنبه دوم بهمن تا اواسط هفته آینده جو استان پایدار می‌شود ولی در روز جمعه برای ساعت بعد از ظهر و شب احتمال بارش پراکنده وجود دارد.

در همین راستا، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران در گفت وگو با ایسنا، از تعطیلی همه مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات، بانک‌ها، مراکز دولتی و غیردولتی مازندران به‌جز مراکز امدادی و خدمات‌رسان ، امروز چهارشنبه ادثولثبهمن خبر داد. به گفته عیسی قاسمی طوسی، این تصمیم به‌دلیل پیش‌بینی سرمای شدید و هشدار نارنجی و به دلیل شدت برودت هوا و حفظ و پایداری شبکه خانگی گاز توسط کمیته اضطرار ستاد مدیریت بحران استان مازندران انجام گرفته است.

قاسمی طوسی ادامه داد: این تصمیم بر پایه و در چارچوب سیاست‌های پیشگیرانه برای کاهش مصرف گاز انجام می‌شود. ضمناً، تمام دستگاه‌ها موظفند وسایل گازسوز خود را در روزهای تعطیل، خاموش کنند.

رخت سفید بر تن مازندران/ تاکید بر رعایت مصرف گاز از سوی مسئولان

پیش بینی مصرف ۳۹ میلیون متر مکعبی گاز در مازندران

مدیر عامل شرکت گاز مازندران هم در این خصوص با بیان اینکه مصرف گاز در ۴۸ ساعت گذشته حدود ۳۶ میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب بوده است، گفت: با ورود جبهه هوای سرد به کشور و مازندران، پیش‌بینی می‌شود مصرف گاز در استان به ۳۹ میلیون متر مکعب هم برسد.

هژبر جوادی که در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد از شهروندان خواست با رعایت الگوی مصرف و استفاده بهینه از تجهیزات گرمایشی، هم در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند و هم به پایداری شبکه گاز استان کمک کنند.

وی تأکید کرد: شرکت گاز مازندران با تکیه بر برنامه‌ریزی دقیق، نظارت بر شبکه و اجرای طرح‌های بهینه‌سازی، در تلاش است زمستانی گرم، ایمن و بدون افت فشار را برای مردم استان رقم بزند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha