• جمعه / ۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد مطلب: 1404110301335

امام جمعه ارومیه: جامعه را باید به جامعه قرآنی تبدیل کنیم

امام جمعه ارومیه: جامعه را باید به جامعه قرآنی تبدیل کنیم

ایسنا/آذربایجان غربی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: وظیفه ما این است که با قرآن انس گرفته و جامعه را به جامعه قرآنی تبدیل کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی جمعه سوم بهمن در آیین رونمایی از ۱۰ هزار جلد قرآن کریم که در سالن اجتماعات استانداری آذربایجان غربی برگزار شد، افزود: هر اندازه با قرآن همراه شویم زندگی ما به زندگی قرآنی نزدیک خواهد شد و در غیر این صورت از مسیر مستقیم دور خواهیم شد، هر اندازه نشست و برخاست بیشتر با قرآن بر قربت به خداوند می افزاید.

وی با اشاره به روایاتی از پیامبر خطاب به اصحاب بر اهمیت مصاحبت با خداوند تعالی تاکید کرد و گفت: فرشتگان برای قرائت کنندگان قرآن استغفار میکنند و تسبیح می‌گویند، قرآن کتابی است که افت و خیز با آن همراه با عنایت الهی است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی تصریح کرد: دشمنان قرآن در فتنه اخیر، قرآن های زیادی را آتش زدند اما رونمایی از ۱۰ هزار جلد قرآن مجید نشان داد که هر اندازه هم قرآن را بسوزانند ما قرآن تهیه خواهیم کرد و ملت ایران از این کتاب عظیم جدایی نمی‌پذیرد.

استاندار آذربایجان غربی نیز در این مراسم با اشاره بر اهمیت مصادیق زندگی با آیه‌ها گفت: در داخل بسته معیشتی مردم باید کتب قرآنی گذاشته شود تا هر فکر و ایده‌ای بر مبنای قرآن اجرا شود.

رضا رحمانی اظهار کرد: جمهوری اسلامی بر مبنای قرآن و عترت بنا شده و هزاران شهید را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است.

وی با اشاره به کنگره ۱۲ هزار شهید آذربایجان غربی با اجلاسیه‌های پرشوری که در راستای کنگره برگزار شد، افزود: انسان با دیدن دانش‌آموزان در یادواره شهدا امیدوار می‌شود و رسانه‌ها می‌توانند از این ظرفیت برای تبیین اهمیت و جایگاه قرآن می‌توانند استفاده کنند.

اجرای طرح محله محوری در ۱۶۰ روستای آذربایجان غربی 

استاندار آذربایجان غربی به طرح محله محوری به اقتباس آن از قرآن کریم اشاره کرد و گفت: این طرح در حدود ۱۶۰ روستا شروع شده و تا پایان سال باید شوراهای مربوط به این طرح در شهرستان‌ها آغاز شود، شناسایی افراد کم‌برخوردار و کارهای عمرانی، کارهای فرهنگی و اجتماعی از دیگر فعالیت‌های مربوط به این طرح است.

وی خاطرنشان کرد: هر فرماندار موظف است برای طرح محله محوری برنامه و ظرفیت ایجاد کند، راه ما این است که به اهداف حضرت امام برسیم.

وی تأکید کرد: کار اصلی همایش بین المللی فرصتهای سرمایه گذاری استان«اینوا» نیز قرآنی است برای اینکه مردم برای سرمایه‌گذاری از استان نروند، برای حمایت از سرمایه‌گذاران، تولیدکنندگان ما، کار فرهنگی نیز می‌کنند.

انتهای پیام