• شنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404110401640
  • خبرنگار : 50175

دستگیری ۶ عامل نزاع دسته جمعی در شهرستان کوهدشت

دستگیری ۶ عامل نزاع دسته جمعی در شهرستان کوهدشت

ایسنا/لرستان فرمانده انتظامی کوهدشت از دستگیری عوامل نزاع دسته جمعی در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ علی امانی اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک فقره نزاع دسته جمعی در یکی از مناطق کوهدشت بلافاصله ماموران انتظامی این شهرستان جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی خاطرنشان کرد: پس از حضور ماموران در محل مشاهده شد که چند نفر به علت اختلافات قبلی با هم درگیر که موجب ایجاد تنش و برهم زدن آسایش اهالی آن منطقه شده‌اند.

فرمانده انتظامی کوهدشت اضافه کرد: با حضور به موقع و مقتدرانه پلیس ۶ نفر از عوامل اصلی نزاع و درگیری دستگیر و تیغه شمشیر و چوب دستی از منازعان کشف شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی لرستان روز شنبه ۴ بهمن، امانی با اشاره به اینکه دستگیری این افراد رضایتمندی مردم را در پی داشته است، بیان کرد: پلیس با حضور ضربتی در صحنه و انجام پیگیری‌های لازم جهت دستگیری عاملان جرم و ناامنی با جدیت با افرادی که بخواهند نظم و امنیت جامعه را خدشه دار کنند برابر قانون برخورد می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha