به گزارش ایسنا، دکتر بهروز بزرگی، مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران از اجرای سراسری طرح علمداران حماسه در سالروز میلاد قمر بنیهاشم (ع)، مقارن با چهارم شعبان خبر داد و گفت:در این روز، دیدار از جانبازان معزز با حضور نمایندگان محترم رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) با همراهی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاونان بنیاد شهید در تهران و همچنین نمایندگان ولیفقیه و ائمه جماعات به همراه مدیران کل استانها در سراسر کشور صورت گرفت.
وی اضافه کرد: امسال نیز همچون سنوات گذشته در روز میلاد قمر بنیهاشم،حضرت ابوالفضل العباس (علیهالسلام) و گرامیداشت روز جانباز، با تأسی به مکتب علمدار کربلا به دیدار ابوالفضلهای دوران جنگ تحمیلی ۸ ساله و دفاع مقدس ۱۲ روزه رفته و علیرغم تعطیلی اکثر استانها به دلیل سرما و برودت هوا، به دلیل اهمیت موضوع و نظر به برنامهریزی از پیش تعیین شده، نمایندگان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ائمه جمعه اعم از تشیع و تسنن با ۳۰۴۵ نفر از جانبازان معزز دیدار و ضمن ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در جریان دغدغهها و موضوعات مرتبط با آنان قرار گرفته و از صبر و فداکاری این غیور مردان قدردانی کردند.
سرپرستی هیئتهای اعزامی رهبر انقلاب را حججاسلام والمسلمین آقایان «محسن قمی»، «محمدحسن رحیمیان»، «سیدمحمد حسن ابوترابیفرد»،«محمدجواد علی اکبری»، «سیدرمضان موسوی مقدم»، «سیدعلی قاضیعسکر»، «علی شیرازی»، «عباسعلی اختری»،«محمد قمی»، «سیدرضا تقوی»، «عبدالله حاجی صادقی»، «عباس محمد حسنی» و «سید احمد موسوی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاونان وی برعهده داشتند.
انتهای پیام


نظرات