سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۱:۰۳
بیماران مبتلا به سرطان در خراسان شمالی منتظر دستگاه شتاب‌دهنده خطی

رئیس انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان مطرح کرد

بیماران مبتلا به سرطان در خراسان شمالی منتظر دستگاه شتاب‌دهنده خطی

خراسان شمالی (ایسنا) - رئیس انجمن حمایت از بیماران سرطانی خراسان شمالی گفت: بیماران مبتلا به سرطان در این استان همچنان منتظر دستگاه شتاب دهنده خطی هستند.

حمید حریری اظهار کرد: در حال حاضر یک دستگاه شتاب دهنده خطی در این استان وجود دارد، اما کارایی این دستگاه فقط برای درمان تعدادی از بیماری‌های سرطان است و به عنوان مثال بیماران مبتلا به سرطان‌هایی همچون سرطان پوست که نیاز به رادیوتراپی دارند مجبور هستند به شهرهایی همچون مشهد سفر کنند.

وی افزود: بسیاری از بیماران این استان در نوبت انتظار پرتودرمانی در شهرهایی همچون مشهد هستند و از سوی دیگر خدماتی که آن‌ها از این بابت در سایر بخش‌ها دریافت می‌کنند در بخش دولتی نیست بلکه در بخش خصوصی است.

حریری ادامه داد: هزینه هر جلسه پرتودرمانی سه میلیون تومان است و یک بیمار برای اینکه بتواند تمام جلسات پرتودرمانی را انجام دهد باید حدود ۱۰۰ میلیون تومان پول همراه داشته باشد که عدد زیادی است.

وی تصریح کرد: خدمات پاراکلینیکی بیماران مبتلا به سرطان در این استان زیاد است که بخش عمده آن‌ها همچون ماموگرافی نیز در بخش دولتی انجام نمی‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی این انجمن، حریری افزود: برای برخی از خدمات که در بخش دولتی انجام می‌شود بیماران باید در زمان طولانی در نوبت باشند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها