• جمعه / ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404111005414
  • منبع : منطقه جنوب تهران

اجرای بیش از ۴۰ برنامه مردمی نیمه شعبان در ورامین

اجرای بیش از ۴۰ برنامه مردمی نیمه شعبان در ورامین

ایسنا/تهران دبیر ستاد نیمه شعبان ورامین از اجرای بیش از ۴۰ برنامه مردمی، فرهنگی و مذهبی همزمان با فرارسیدن نیمه شعبان در سطح شهرستان خبر داد.

مهدی شهدوست با اعلام اجرای بیش از ۴۰ برنامه مردمی نیمه شعبان در این شهرستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این برنامه‌ها با رویکرد امیدآفرین و مشارکت مردمی در نقاط مختلف ورامین برگزار می‌شود.

وی با اشاره به مهم‌ترین برنامه‌ها افزود: ویژه‌برنامه ورزش باستانی روز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ساعت ۱۹ در زورخانه شهدای ورامین برگزار می‌شود و در همین روز، از معلمان فعال مهدوی با حضور در مدارس شهرستان تقدیر خواهد شد.

شهدوست ادامه داد: اعزام «سفیران مهدوی» به بیمارستان‌های شهرستان با پرچم متبرک، برگزاری آیین توسل و عیادت از بیماران از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده است. همچنین مبلغین مهدوی و گروه‌های سرود به محله‌ها و روستاهای ورامین اعزام می‌شوند تا پیام انتظار و امید را در سطح شهرستان گسترش دهند.

دبیر ستاد نیمه شعبان ورامین با بیان اینکه جشن‌های مردمی نیمه شعبان در بیش از ۴۰ نقطه شهرستان برگزار می‌شود، گفت: این جشن‌ها به همت مهدی‌یاوران و با حمایت شهرداری و بخشداران برگزار خواهد شد. آیین احیای شب نیمه شعبان نیز سه‌شنبه ۱۴ بهمن‌ماه از ساعت ۲۲ تا یک بامداد در حسینیه شهیدان خلخالی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های میدانی و شهری تصریح کرد: اجرای ماشین‌نویسی و برچسب‌زنی مهدوی خودروهای عبوری در میدان رازی عصر روزهای دوشنبه و سه‌شنبه انجام می‌شود و کارناوال خودرویی شادی نیز با هدف ایجاد فضایی شاد و امیدآفرین در سطح شهرستان به حرکت درخواهد آمد.

شهدوست همچنین از افتتاح پایگاه خبری تحلیلی «عصر بیعت» خبر داد و افزود: این پایگاه روز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ساعت ۱۶ در طبقه دوم حسینیه شهیدان خلخالی افتتاح می‌شود.

وی در پایان با تأکید بر تنوع برنامه‌ها گفت: همایش «انفجار نور تا طلیعه ظهور» روز پنج‌شنبه ساعت ۱۰ صبح در سالن اجتماعات شهرداری، همایش «زن منتظر، زن مقتدر» روز پنج‌شنبه ۱۶ بهمن‌ماه ساعت ۱۵:۳۰ در سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی و جنگ شادی کودکانه ویژه نیمه شعبان نیز روز جمعه ساعت ۱۶ در فرهنگسرای رازی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha