تراکتور و سپاهان، حساسترین دیدار هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال را از ساعت ۱۵ فردا یکشنبه ۱۲ بهمن، در ورزشگاه یادگارامام (ره) تبریز برگزار خواهند کرد.
جالب است بدانید، در حالی که گلزنترین بازیکن تاریخ دیدارهای لیگ برتری دو تیم تراکتور و سپاهان یک بازیکن خارجی است؛ مدتهاست که هیچ کدام از بازیکنان خارجی فصول اخیر دو تیم موفق به انجام این کار نشدهاند.
ابراهیم توره، ستاره سنگالی پیشین سپاهان، با ۴ بار گلزنی برابر تراکتور، گلزنترین بازیکن تاریخ دیدارهای سپاهان و تراکتور است.
اما از آخرین گلزنی یک بازیکن خارجی در دیدارهای دو تیم حدود ۶ سال می گذرد. آخرین بار کیروش استنلی برزیلی موفق شد در دیداری که شاگردان امیر قلعه نویی با دو گل از سد تیم تحت هدایت مصطفی دنیزلی گذشتند، گلزنی کند.
آخرین گلزن خارجی تراکتور برابر سپاهان هم آنتونی استوکس است. استوکس این گل را در بازی برگشت لیگ هجدهم وارد دروازه سپاهان کرد. دیداری که تبریزیها با دو گل به برتری رسیدند.
به گزارش ایسنا، در حال حاضر دو تیم از بازیکنان خارجی نامداری بهره میبرند. آنها این فرصت را دارند تا این طلسم طولانی مدت را بشکنند و باید دید آیا این اتفاق محقق میشود یا نه.
انتهای پیام


نظرات