• یکشنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404111206382
  • خبرنگار : 71299

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام مطرح کرد:

مهارت‌های اولیه زیست اجتماعی در دانش‌آموزان تقویت شود

مهارت‌های اولیه زیست اجتماعی در دانش‌آموزان تقویت شود

ایسنا/ایلام معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام بر هویت‌سازی ملی و دینی تأکید کرد و افزود: آموزش و پرورش باید هویت ایرانی اسلامی و مهارت‌های اولیه یک زیست اجتماعی را در دانش‌آموزان ایجاد و تقویت نماید.

تاج‌الدین صالحیان امروز یکشنبه ۱۲ بهمن در نشست شورای معاونین آموزش و پرورش استان ایلام ضمن تقدیر از تلاش‌های مدیرکل آموزش و پرورش و مجموعه تعلیم و تربیت استان، به تشریح برنامه‌های دولت چهاردهم در حوزه آموزش و پرورش پرداخت و گفت: خوشبختانه دولت چهاردهم آموزش و پرورش را در اولویت قرار داده زیرا آموزش و پرورش یک دستگاه مولد است که می تواند سایر بخش‌ها را تغذیه کند.

وی با اشاره به تربیت نیروی انسانی در آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نیروی انسانی عامل توسعه است و این نیرو باید به گونه‌ای تربیت شود که ضمن تعصب نسبت به هویت، آماده ورود به جامعه باشد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام در ادامه افزود: تعلق خاطر به وطن و تقویت روحیه دینی و ملی به‌عنوان یک اصل مهم باید در سر لوحه موضوعات تربیتی دانش‌آموزان قرار گیرد.

صالحیان تقابل غرب با نظام جمهوری اسلامی از چند بعد تاریخی، اجتماعی و فرهنگی را قابل توجه دانست و گفت: ذاتا غرب با هر تمدنی که بخواهد در مقابل وی ایستادگی کند تقابل می‌کند لذا باید قدرت بازدارندگی در دفاع از خود برای حفظ بقا در برابر تهاجمات و اقدامات غرب را همواره تقویت نماییم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام با تشریح نقشه های دشمنان ایران اسلامی گفت: دشمنان برای چند تکه کردن ایران اسلامی محاسباتی دارند و این موضوع که دشمن در تقابل با ایران قرار دارد یک موضوع کاملا روشن است چرا که ایران مستقل و مقتدر منافع قدرتها را تامین نمی‌کند.

صالحیان هدف اصلی دشمن را ایجاد انشقاق در میان مردم و مسئولین دانست و بر روی هوشیاری و آگاهی بخشی عمومی به‌خصوص نسل جوان و دانش‌آموز تأکید کرد.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش و معلمان کادر نظام اسلامی هستند و در این شرایط حساس باید قاطعانه و بدون تردید از کشور دفاع کنند و نقش آگاهی بخش خود را به خوبی ایفا نمایند.

ایرج زینی‌وند مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام نیز در این نشست ضمن تقدیر از حضور صالحیان در این نشست بر رویکرد کیفیت بخشی و توسعه عدالت فضاهای آموزشی به‌عنوان راهبرد اصلی دولت چهاردهم تأکید کرد و گفت: تشکیل کارگروه کیفیت‌ بخشی را از صف تا ستاد صورت انجام داده‌ایم و به‌زودی پژوهشکده تعلیم و تربیت نیز احداث خواهد شد.

پیگیری حق مناطق جنگی سه شهرستان استان  موضوع پرداخت حق بازنشستگی همکاران بازنشسته در سال ۱۴۰۴ اعطای تسهیلات رفاهی، راه‌اندازی هنرستان جوار صنعت چوار ، احداث پنل‌های خورشیدی برای تولید برق، تفاهم‌نامه همکاری با وزارت نفت، ... از جمله اقداماتی بود که مورد اشاره مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha