• دوشنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۲
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1404111307290
  • خبرنگار : 71974

رئیس پژوهشگاه ملی سرطان جهاد دانشگاهی:

آینده علمی کشور به همت و انگیزه نخبگان جوان گره خورده است

آینده علمی کشور به همت و انگیزه نخبگان جوان گره خورده است

رئیس پژوهشگاه ملی سرطان جهاد دانشگاهی با اشاره به نقش تعیین‌کننده نسل جوان در پیشرفت علمی کشور گفت: جهاد دانشگاهی همواره تلاش کرده است حلقه اتصال دانشگاه، پژوهش و نیازهای واقعی جامعه باشد و در این مسیر، نخبگان جوان، نقش محوری دارند.

به گزارش ایسنا، دکتر رامین صرامی فروشانی در بازدید جمعی از نخبگان علمی جوان و دارندگان مدال‌های المپیادهای کشوری از پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی ضمن خوش‌آمدگویی به نخبگان جوان بر رویکرد جدید جهاد دانشگاهی در حمایت هدفمند از استعدادهای جوان تأکید کرد و گفت: در سیاست‌های جدید جهاد دانشگاهی، اهتمام ویژه‌ای نسبت به حضور نخبگان جوان، دانشجویان مستعد و نیروهای خلاق علمی وجود دارد و ما از هم‌اکنون از حضور نخبگان علمی کشور در پژوهشگاه ملی سرطان استقبال می‌کنیم و آمادگی داریم در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و فناورانه با آنها همکاری کنیم.

رئیس پژوهشگاه ملی سرطان جهاد دانشگاهی با اشاره به نقش تعیین‌کننده نسل جوان در پیشرفت علمی کشور افزود: جهاد دانشگاهی همواره تلاش کرده است حلقه اتصال دانشگاه، پژوهش و نیازهای واقعی جامعه باشد و در این مسیر، نخبگان جوان، نقش محوری دارند. پژوهشگاه ملی سرطان نیز به‌عنوان یکی از مجموعه‌های تخصصی جهاد دانشگاهی، بستر مناسبی برای شکوفایی استعدادها و تبدیل ایده‌های نو به دستاوردهای کاربردی به شمار می رود.

صرامی فروشانی در ادامه تصریح کرد: دلیل حضور من در جمع شما این است که عمیقاً اعتقاد دارم هر کدام از شما می‌توانید منشأ کارهای بزرگ برای کشور باشید. بسیاری از کشفیات و پیشرفت‌های مهم علمی، حاصل تلاش انسان‌های باانگیزه، باهمت و بااستعداد بوده است؛ افرادی که درست در نقطه‌ای ایستاده بودند که امروز شما در آن قرار دارید.

رئیس پژوهشگاه ملی سرطان با تأکید بر ضرورت اعتماد به توان داخلی و جوانان نخبه تصریح کرد: شما زمینه بسیار خوبی برای اثرگذاری دارید و این توانمندی‌ها می‌تواند در همین کشور به بهترین شکل ممکن به کار گرفته شود. باور ما در پژوهشگاه ملی سرطان این است که نخبگان ایرانی می‌توانند در خط مقدم حل مسائل اساسی کشور، به‌ویژه در حوزه سلامت و درمان، نقش‌آفرینی کنند.

وی با تشریح رویکرد مأموریت‌محور پژوهشگاه ملی سرطان گفت: ما در این پژوهشگاه صرفاً به پژوهش به معنای تولید مقاله اکتفا نمی‌کنیم. نگاه ما تبدیل دانش به فناوری و رساندن نتایج تحقیقات به بالین بیمار است. هدف اصلی ما این است که پژوهش‌ها به محصول، فناوری و در نهایت به بهبود کیفیت زندگی بیماران منجر شود.

دکتر صرامی فروشانی افزود: حضور نخبگان جوان در چنین مسیری می‌تواند تحولی جدی ایجاد کند. شما به‌عنوان سرمایه‌های انسانی این کشور، توانایی آن را دارید که با تلفیق علم، خلاقیت و انگیزه، مسیرهای جدیدی در درمان، تشخیص و پیشگیری از بیماری‌ها، به‌ویژه سرطان، ایجاد کنید.

رئیس پژوهشگاه ملی سرطان جهاد دانشگاهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، این مقطع را نمونه‌ای روشن از نقش‌آفرینی جوانان دانست و گفت: در دوران دفاع مقدس، این جوانان و نخبگان بودند که با کمترین امکانات، اما با بیشترین ایمان، انگیزه و خلاقیت، کارهای بزرگی برای کشور انجام دادند و معادلات را تغییر دادند. امروز هم کشور در عرصه علمی و فناورانه به همان روحیه، جسارت و خودباوری نیاز دارد.

وی تأکید کرد: اگر آن نسل توانست در شرایط سخت، از کشور دفاع کند و افتخار بیافریند، امروز نیز نسل شما می‌تواند در میدان علم و فناوری، افتخارات ماندگاری برای ایران رقم بزند و پژوهشگاه ملی سرطان آماده است تا در این مسیر در کنار شما باشد و از ایده‌ها و توان علمی شما حمایت کند.

در ادامه این برنامه، نخبگان حاضر از بخش‌های مختلف پژوهشگاه ملی سرطان، از جمله آزمایشگاه‌های تخصصی، واحدهای تحقیقاتی و بخش‌های مرتبط با توسعه فناوری بازدید کردند و از نزدیک با فعالیت‌ها، پروژه‌ها و دستاوردهای این پژوهشگاه آشنا شدند. در جریان این بازدید، توضیحاتی درباره مسیرهای همکاری دانشجویان و نخبگان با پژوهشگاه، فرصت‌های پژوهشی و امکان مشارکت در طرح‌های فناورانه ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ملی سرطان، عصر دیروز و در نخستین روز از ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی جمعی از نخبگان علمی جوان و دارندگان مدال‌های المپیادهای کشوری با حضور در پژوهشگاه ملی سرطان جهاد دانشگاهی از بخش‌های مختلف این مجموعه علمی و پژوهشی بازدید کردند. این بازدید با هدف آشنایی نخبگان جوان با ظرفیت‌ها، دستاوردها و رویکردهای فناورانه پژوهشگاه ملی سرطان و نیز تقویت ارتباط میان جامعه نخبگانی و نهادهای پیشرو در حوزه سلامت و پژوهش برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha