ابوالفضل محبان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در پی بارش برف و کولاک شب گذشته و انسداد برخی محورهای مواصلاتی استان، نجاتگران جمعیت هلالاحمر خراسان شمالی با بهکارگیری ۲۰ تیم عملیاتی در شهرستانهای بجنورد، اسفراین و سملقان، به بیش از ۴۰۰ نفر از هماستانیها و مسافران امدادرسانی کرده و ۱۱۳ دستگاه خودرو گرفتار در برف را رهاسازی کردند.
وی با اشاره به هشدار نارنجی هواشناسی صادر شده برای خراسان شمالی برای امروز بیان کرد: از رانندگان درخواست می شود از انجام سفرهای غیرضروری خودداری کنند.
به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان شمالی، در حال حاضر تمامی محورهای استان از جوی تمام ابری همراه با بارش برف برخوردار بوده و در محور بجنورد - اسفراین(گردنه - اسدلی)، بجنورد - شوقان (گردنه - بیو) بجنورد - آشخانه(گردنه امین الله ) بدلیل بارش برف و کولاک تردد با زنجیر چرخ امکانپذیر است.
همچنین تردد انواع کشنده تا اطلاع ثانوی در محور بجنورد - اسفراین و بجنورد - آشخانه(گردنه امین الله) و بالعکس ممنوع است.
انتهای پیام


نظرات