• پنجشنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404111609424
  • خبرنگار : 50175

انسداد دو حلقه چاه غیرمجاز در بروجرد

انسداد دو حلقه چاه غیرمجاز در بروجرد

ایسنا/لرستان مدیر منابع آب بروجرد از انسداد دو حلقه چاه غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

حمزه حسنوند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای صیانت از منابع آب زیرزمینی و جلوگیری از برداشت‌های غیرقانونی، دو حلقه چاه غیرمجاز در اراضی شهرستان بروجرد شناسایی و مسدود شد.

وی خاطرنشان کرد: این چاه‌ها بدون اخذ مجوز قانونی حفر شده بودند و برداشت آب از آن‌ها موجب افت سطح سفره‌های زیرزمینی و تهدید منابع آبی منطقه می‌شد.

حسنوند تصریح کرد: عملیات شناسایی و انسداد این چاه‌ها با دستور مقام قضایی و توسط اکیپ گشت و بازرسی امور منابع آب و با همکاری نیروی انتظامی انجام شده است.

مدیر منابع آب بروجرد با تأکید بر تشدید اقدامات نظارتی بیان کرد: حفاظت از منابع آب زیرزمینی به‌عنوان سرمایه‌های ملی، نیازمند همراهی و همکاری مردم و بهره‌برداران است و هرگونه حفر چاه بدون مجوز، تخلف محسوب شده و با متخلفان برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه حفاری یا برداشت غیرمجاز آب، مراتب را از طریق مراجع ذی‌ربط اطلاع دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن رسیدگی شود.

حسنوند ادامه داد: انسداد چاه‌های غیرمجاز از مهم‌ترین راهکارهای مدیریت مصرف آب و جلوگیری از افت بیشتر منابع آب زیرزمینی است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha