• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۲:۲۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404111810358
  • خبرنگار : 71658

افزایش مبتلایان به سرخک در آمریکا

افزایش مبتلایان به سرخک در آمریکا

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC) اعلام کرد ایالات متحده از ابتدای سال جاری تاکنون دست‌کم ۷۳۳ مورد تایید شده سرخک را ثبت کرده است که چهار برابر تعداد موارد معمول در یک سال کامل است.

به گزارش ایسنا، این رقم تنها در عرض چند هفته ثبت شده است؛ موضوعی که به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) نشان‌دهنده افزایش چشمگیر نسبت به میانگین سالانه بلندمدت حدود ۱۸۰ مورد ابتلا از زمان اعلام ریشه‌کنی سرخک در این کشور در سال ۲۰۰۰ است. البته این آمار، رکورد بی‌سابقه ۲۲۷۶ مورد ثبت‌شده در سال گذشته را در بر نمی‌گیرد.

این افزایش در حالی رخ داده که کارولینای جنوبی، شرایطی را تجربه می‌کند که مقامات آن را بزرگترین فاز شیوع سرخک در دوره‌های اخیر توصیف می‌کنند، در حالی که چندین ایالت دیگر همچنان شیوع فعال را گزارش می‌دهند.

طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های این کشور، ایالت‌هایی که موارد تایید شده دارند عبارتند از آریزونا، کالیفرنیا، فلوریدا، جورجیا، آیداهو، کنتاکی، مینه سوتا، نبراسکا، کارولینای شمالی، داکوتای شمالی، اوهایو، اوکلاهما، اورگان، پنسیلوانیا، داکوتای جنوبی، یوتا، ویرجینیا، واشنگتن و ویسکانسین.

مقامات بهداشتی می‌گویند که بیشتر شیوع بیماری در جوامعی با پوشش واکسیناسیون پایین متمرکز است.

شبکه خبری «ان‌بی‌سی نیوز» به نقل از «دمیتری داسکالاکیس»، رئیس سابق شعبه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها که بیماری‌هایی از جمله سرخک را پیگیری می‌کند، گفت: از آنجا که این ویروس بسیار مسری است، هر زمان که شیوع سرخک را مشاهده می‌کنید در واقع مناطقی از کشور یا جوامعی را برجسته می‌کند که در آنها میزان واکسیناسیون پایین است.

داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها نشان می‌دهد سهم کودکان مهدکودکی که واکسن سرخک، اوریون و سرخجه دریافت کرده‌اند از ۹۵ درصد در سال ۲۰۱۹ به کمتر از ۹۳ درصد در سال ۲۰۲۵ کاهش یافته است.

کارشناسان بهداشت عمومی می‌گویند که ایمنی جمعی معمولاً برای کاهش سرعت شیوع ویروس، نیاز به میزان واکسیناسیون حدود ۹۵ درصد دارد.

داسکالاکیس گفت: من فکر می‌کنم این وضعیت نشان می‌دهد قدرت دفاعی ما در برابر بیماری کاهش یافته است. او افزود که کاهش میزان واکسیناسیون، حدود ۳۰۰ هزار کودک مهدکودکی را بدون محافظت باقی گذاشته است.

به گزارش آناتولی، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها می‌گوید واکسن دو دز MMR حدود ۹۷ درصد در پیشگیری از عفونت سرخک مؤثر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha