• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404111910859
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

وزیر آموزش و پرورش وارد شهرکرد شد

وزیر آموزش و پرورش وارد شهرکرد شد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری در هشتمین روز از ایام‌الله دهه فجر، وزیر آموزش و پرورش امروز یکشنبه ۱۹ بهمن، به منظور بازدید از پروژه‌های آموزشی و فرهنگی و بررسی مسائل آموزشی و پرورشی وارد شهرکرد شد و در بدو ورود، مورد استقبال استاندار قرار گرفت.

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، ‌با هدف بازدید از پروژه‌های آموزشی و فرهنگی استان، بررسی مسائل آموزشی و پرورشی و شرکت در برنامه‌های مختلف به شهرکرد سفر کرده است.

کاظمی پس از ورود به شهرکرد، با حضور در گلزار شهدا به مقام والای شهدا ادای احترام کرد، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، افتتاح استخر شهید استکی، بهره برداری همزمان  از ۲۴۶۰۰ کلاس درس طرح‌های استانداردسازی سامانه‌های گرمایشی مدارس، افتتاح دانشکده‌های علوم پزشکی و شرکت در جلسه شورای اداری استان نیز از برنامه‌های سفر وزیر آموزش و پرورش به شهرکرد است.

به گزارش ایسنا، نشست وزیر آموزش و پرورش با فرهنگیان و بررسی مسائل آموزشی و پرورشی استان نیز از دیگر برنامه‌های علیرضا کاظمی به این استان اعلام شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha