• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404111910993
  • خبرنگار : 50229

آمادگی ۱۰۴ مرکز خرید برای دریافت گندم کشاورزان خوزستان

آمادگی ۱۰۴ مرکز خرید برای دریافت گندم کشاورزان خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان از آمادگی ۱۰۴ مرکز خرید برای دریافت گندم کشاورزان استان در فصل خرید تضمینی سال زراعی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ خبر داد.

امید جهان‌نژادیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به برنامه‌ریزی انجام‌شده در راستای تسهیل تحویل محصول گندمکاران استان اظهار کرد: در این راستا ۱۰۴ مرکز خرید شامل سیلوها، کارخانجات و مراکز خرید استاندارد در سطح استان پیش‌بینی شده است.

وی افزود: در عملیات خرید گندم، تعاون روستایی خوزستان به‌عنوان مباشر، راهبری ۶۵ مرکز خرید را برعهده دارد و در کنار اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان از متولیان اصلی اجرای خرید تضمینی گندم در استان محسوب می‌شود.

جهان‌نژادیان ادامه داد: عملیات خرید تضمینی محصول گندم در خوزستان یکی از بزرگ‌ترین عملیات لجستیکی کشور به شمار می‌رود که در این زمینه بازدیدهای فنی و بازرگانی از مراکز خرید در حال انجام است تا همه مراکز خرید با آمادگی کامل وارد فصل خرید شوند.

وی بیان کرد: مناطق گندم‌خیز استان به ۷ منطقه عملیاتی تقسیم شده است. برای هر منطقه یک معین تعیین کرده‌ایم تا در ایام اوج خرید محصول، هماهنگی‌ها با دقت و سرعت بیشتری انجام و روند تحویل گندم بدون وقفه صورت بگیرد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان در ادامه بیان کرد: تمامی این اقدامات با هدف صیانت از دسترنج گندمکاران و تسریع در روند تحویل و خرید محصول آن‌ها انجام می‌شود تا استان خوزستان همچون سال‌های گذشته نقش محوری خود را در تامین گندم و امنیت غذایی کشور ایفا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha