• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۷:۳۸
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404111911273
  • خبرنگار : 71219

بحث داغ مذهب و غریزه در فیلمی با بازی رضا عطاران

بحث داغ مذهب و غریزه در فیلمی با بازی رضا عطاران

کارگردان فیلم «خواب» با اشاره به اینکه فیلمش طعنه‌ای‌به رادیکالیسم مذهبی نمی‌زند، رضا عطاران را تنها بازیگری دانست که نقش اصلی این فیلم را به خوبی توانسته بازی کند.

به گزارش ایسنا، فیلم «خواب» به کارگردانی مانی مقدم روز یکشنبه، ۱۹ بهمن‌ماه در پردیس سینمایی ملت (سینمای رسانه) در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. 

این فیلم با بازی رضا عطاران، مریلا زارعی و هدی زین‌العابدین داستانی متفاوت را روایت کرده که بحث بر سر مذهب و غریزه را در نشست خبری‌اش داغ کرد.

 فیلم «خواب» براساس خواب‌های کاراکتر اصلی فیلم، رضا عطاران پیش می‌رود که مانی مقدم درباره ایده اولیه فیلمش گفت: من خودم خواب مشابه داستان را برای چند روز متوالی می‌دیدم و ماجرا براساس یک تجربه واقعی شکل گرفت. 

او افزود: «خواب» درواقع همین موبایل‌های ما و اینستاگرام است و تصاویری که به آن نمی‌رسیم درحالی که ایده‌آل ما هستند. زمانی بود که در ایران می‌شد به خیلی چیزها برسی ولی دیگر رویا شده‌ است.

مقدم در پاسخ به اینکه آیا از فیلم خاصی تاثیر پذیرفته، گفت: فیلم «خواب» به طور کامل تحت تأثیر فیلم «جاده مالهالند» است. البته ما ناخودآگاهی داریم که مسائلی در آن شکل می‌گیرد و حتی ممکن است فیلم‌های دیگری مثل «هامون» و «اینسپشن» هم بوده باشد که بر روی من اثرگذار بوده‌اند.

این کارگردان در پاسخ به اینکه آیا فیلمش تصویر یک جامعه مذهبی درگیر غریزه است، گفت: مگر جامعه مذهبی غریزه ندارد؟ تاکید خاص بر جامعه مذهبی نداشتم ولی من ایرانی‌ها را مذهبی تعریف می‌کنم و غریزه را هم چیز بدی تعریف نمی‌کنم‌. البته مذهب هنجار ایجاد می‌کند و ما در فیلم فقط یک دوگانگی را تعریف کردیم.

مقدم با بیان اینکه «فیلم خواب طعنه‌ای به رادیکالیسم مذهبی نیست»، ادامه داد: ما بچه که بودیم شعار «نه شرقی نه غربی» داشتیم ولی الآن فقط «نه غربی» باقی مانده است، در حالی که ما ایرانی هستیم و خیلی قبل‌تر از اینها (شرق و غرب) بودیم.

او در بخشی‌دیگر از این نشست درباره رضا عطاران گفت: میتوانم ۱۰۰ درصد بگویم که اگر کسی بجز رضا عطاران بازی می‌کرد، نمی‌توانست اینقدر دقیق آنچه را من می‌خواهم درآورد. آقای عطاران وقتی متن را خواند آنقدر خوب برخورد کرد که با وجود ۳۵ سال کار حرفه‌ای در سینما حتی یک کامنت به من نداد.

در ابتدای نشست خبری فیلم، امیرحسین حیدری (تهیه‌کننده) با خواندن متنی، به خانواده‌های عزادار ناآرامی های دی‌ماه تسلیت گفت.

بحث داغ مذهب و غریزه در فیلمی با بازی رضا عطاران

بحث داغ مذهب و غریزه در فیلمی با بازی رضا عطاران

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha