• دوشنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404112011761
  • خبرنگار : 71454

واکنش تند به ویدیوی جنجالی ترامپ

واکنش تند به ویدیوی جنجالی ترامپ

تام راثمن، مدیرعامل گروه سینمایی سونی پیکچرز در مراسم جوایز انجمن منتقدان فیلم آفریقایی ـ آمریکایی، انتشار ویدئوی جنجالی دونالد ترامپ که باراک و میشل اوباما را به شکلی توهین‌آمیز به تصویر می‌کشید، محکوم کرد.

به گزارش ایسنا،  تام راثمن این اظهارات را هنگام دریافت جایزه «ایمپکت» (تاثیرگذاری) به نمایندگی از سونی در مراسم جوایز انجمن منتقدان فیلم آفریقایی ـ آمریکایی مطرح کرد؛ مراسمی که در آن رایان کوگلر، چیس اینفینیتی، دلروی لیندو و وونمی موساکو نیز مورد تقدیر قرار گرفتند.

تام راثمن، مدیرعامل گروه سینمایی سونی پیکچرز، در هفدهمین دوره جوایز ویژه انجمن منتقدان فیلم آفریقایی ـ آمریکایی که روز یکشنبه در هتل می‌بورن بورلی‌هیلز برگزار شد، با صراحت از روایت‌ها و داستان‌گویی سیاه‌پوستان دفاع کرد.

راثمن هنگام دریافت جایزه‌اش که به پاس تعهد چند دهه‌ای سونی به روایت‌های متنوع و استعدادهای گوناگون، از جمله از زمان فیلم کمدی ـ عاشقانه «حدس بزن چه کسی برای شام می‌آید» با بازی سیدنی پواتیه در سال ۱۹۶۷، اهدا می‌شود، به نمایندگی از سونی روی صحنه رفت. او در بخشی از سخنانش به پست حذف‌شده‌ای از دونالد ترامپ اشاره کرد که هفته گذشته در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود و در آن باراک و میشل اوباما، رئیس‌جمهور و بانوی اول پیشین آمریکا، به شکل میمون به تصویر کشیده شده بودند.

واکنش تند به ویدیوی جنجالی ترامپ
تام راثمن

به گزارش هالیوود ریپورتر، راثمن گفت: «در مسیر آمدن به اینجا، در مواجهه با آن ویدئوی واپس‌گرایانه و نفرت‌انگیزی که هفته گذشته شاهدش بودیم، آن هم از سوی کسی که خود را رهبر جهان آزاد می‌داند، به این فکر می‌کردم که پراختن به داستان‌هایی از این دست، بیش از هر زمان دیگری ضروری و مهم هستند.»

او ادامه داد: «ما عمیقاً از خالقانی که روایت‌هایشان را به ما می‌سپارند و همچنین از مخاطبان سراسر جهان سپاسگزاریم و اگر دوست دارید بدانید چرا این داستان‌ها در سراسر جهان طنین‌انداز می‌شوند، خوشحال می‌شوم توضیح بدهم، چون واقعاً تأثیرگذارند.»

فیلم «گناهکاران» برنده بزرگ این مراسم بود و جوایز بهترین فیلم و بهترین گروه بازیگری را دریافت کرد. وونمی موساکو به عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل زن، مایکل بی. جردن که در مراسم حضور نداشت هم به عنوان بهترین بازیگر مرد و دلروی لیندو برنده جایزه شد. رایان کوگلر نیز برای بهترین فیلمنامه و بهترین کارگردانی مورد تقدیر قرار گرفت.

کوگلر در سخنرانی خود هنگام دریافت جایزه فیلمنامه در این مراسم گفت: «سیاه‌پوست بودن در رسانه، کاری پیچیده است. برای مدت‌های طولانی، رسانه علیه ما به سلاح تبدیل شده بود و در بسیاری موارد هنوز هم همین‌طور است. وقتی روی اثری کار می‌کنید، می‌خواهید آن اثر واقعی و صادقانه باشد. چهار بار اخیر که با استودیوهای بزرگ فیلم ساختم، می‌دانستم فیلم روی هزاران پرده در داخل آمریکا و در بهترین حالت هزاران پرده دیگر در سطح بین‌المللی اکران می‌شود. می‌دانستم باید برای هر نوع مخاطبی که بلیت می‌خرد معنا داشته باشد. اما در عمق ذهنم همیشه این سؤال هست؛ آیا این فیلم برای ما هم معنا دارد؟»

فیلم «گناهکاران» ساخته رایان کوگلر در جوایز اسکار ۲۰۲۶، نامزد دریافت ۱۶ جایزه است که بیشترین تعداد نامزدی در تاریخ جوایز اسکار برای یک فیلم محسوب می‌شود.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha