• دوشنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404112012087
  • منبع : نمایندگی لرستان

معاون استاندار لرستان: از سرمایه‌گذاری در حوزه نیروگاه‌های خورشیدی استقبال می‌کنیم

معاون استاندار لرستان: از سرمایه‌گذاری در حوزه نیروگاه‌های خورشیدی استقبال می‌کنیم

ایسنا/لرستان معاون عمرانی استاندار لرستان با اشاره به توسعه نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی گفت: با آغوش باز از سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌های خورشیدی استقبال می‌کنیم.

مهدی مجیدی ۲۰ بهمن در کارگروه نیروگاه‌های خورشیدی در سالن جلسات معاون عمرانی اظهار کرد: در مجموع نیروگاه‌های خورشیدی واحدهای صنعتی بزرگ‌مقیاس با ظرفیت حدود ۷۵ مگاوات در دست اقدام است که تا پایان سال جاری، ۳۵ مگاوات آن در ۹ مجموعه تولیدی، عمدتاً مستقر در شهرک‌های صنعتی استان به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: در حال حاضر نیروگاه‌های فعال استان حدود ۶۲ مگاوات ظرفیت دارند که شامل نیروگاه‌های گازی با ۵۲ مگاوات، نیروگاه آبی ۴.۵ مگاواتی و نیروگاه خورشیدی ۵.۵ مگاواتی است. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان گفت: همچنین نیروگاه‌های در حال ساخت آبی و گازی با مجموع ظرفیت ۶۱.۲۵ مگاوات نیز در آینده نزدیک وارد مدار تولید خواهند شد.

مجیدی با اشاره به توسعه نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی تصریح کرد: تاکنون ۸۱۵ نیروگاه خورشیدی انشعابی با مجموع ظرفیت ۴.۷ مگاوات در ۱۲ شهرستان نصب شده که دستگاه‌های حمایتی نقش قابل توجهی در این زمینه داشته‌اند.

وی بیان کرد: در این حوزه، کمیته امداد با ۲۹۸ نیروگاه در جایگاه نخست، بسیج سازندگی با ۲۵۷ نیروگاه در رتبه دوم و بهزیستی با ۵۲ نیروگاه در رتبه سوم قرار دارند.

معاون عمرانی استاندار لرستان گفت: کمیته امداد احداث ۶ مگاوات مزرعه خورشیدی در شهرستان ازنا و سلسله را به بهره‌برداری خواهد رساند.

مجیدی گفت: همچنین کمیته امداد تجهیزات مورد نیاز برای ۴۰۰ نیروگاه خورشیدی خانگی را نیز تهیه کرده که با نصب آن‌ها در مجموع حدود ۸.۵ مگاوات به ظرفیت تولید انرژی خورشیدی استان افزوده خواهد شد.

وی با بیان اینکه روند توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در ماه‌های آینده شتاب بیشتری خواهد گرفت، تأکید کرد: با استفاده از ظرفیت‌های قانونی ماده ۲۱، نزدیک به ۱۰ سایت با مجموع مساحت ۷۲ هکتار در سطح استان برای استقرار نیروگاه‌های خورشیدی آماده شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان تاکیدکرد: از سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان دعوت می‌کنیم برای بهره‌برداری از این سایت‌ها به معاونت عمرانی استانداری یا شرکت توسعه برق مراجعه کنند. این اراضی پس از تصویب در کمیسیون ماده ۲۱ در اختیار متقاضیان سرمایه‌گذاری قرار خواهد گرفت.

انتهای پبام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha