• چهارشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404112917436
  • خبرنگار : 50046

محدودیت‌ گاز صنایع خراسان شمالی رفع شد

محدودیت‌ گاز صنایع خراسان شمالی رفع شد

ایسنا/خراسان شمالی مدیر بهره‌برداری شرکت گاز خراسان‌ شمالی از رفع محدودیت‌های کامل گاز برای واحدهای فولادی، پتروشیمی و سایر صنایع به‌جز سیمان خبر داد.

احسان ابهری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: مصرف گاز شرکت‌های پتروشیمی و سیمان بجنورد به مدت دو ماه محدود شده بود تا تامین سوخت بخش خانگی تضمین شود، اما با پیگیری‌های انجام‌شده و همکاری وزارت نفت، این محدودیت‌ها برای تمام صنایع و پتروشیمی رفع شد.

وی با تاکید بر اینکه اولویت مصرف گاز با بخش خانگی و تجاری است، افزود: در صورت افزایش مصرف، ممکن است گاز صنایع دوباره محدود شود.

ابهری با اشاره به کاهش مصرف گاز در پی گرم شدن هوا گفت: هم‌اکنون هیچ مشکلی در تامین گاز در استان وجود ندارد.

 وی از شهروندان خواست با رعایت دمای رفاه، پوشیدن لباس مناسب و خاموش کردن وسایل گرمایشی در اتاق‌های خالی، به پایداری مصرف گاز کمک کنند.

به گزارش ایسنا، در خراسان شمالی  ۳۵۰ هزار مشترک خانگی گاز وجود دارد که از این تعداد ۲۳ هزار و ۹۵۸ نفر مشترک پرمصرف هستند. همچنین ۷۲۲۰ مشترک بدمصرف گاز در این استان وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha