• پنجشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404113018159

آذربایجان غربی سردتر می‌شود

آذربایجان غربی سردتر می‌شود

ایسنا/آذربایجان غربی کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی گفت: با استقرار مرکز پرفشار بر شمال غرب کشور و با شمالی شدن جریانات روند کاهشی دما از امشب در سطح استان پیش بینی می‌شود.

مهدی کریمی در گفت و گو با ایسنا در تحلیل وضعیت جوی استان افزود: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش یابی و با توجه به عبور امواجی کم دامنه از تراز میانی جو و همچنین افزایش گرادیان فشاری در منطقه، تا اواخر وقت امروز ۳۰ بهمن شاهد وزش باد شدید (با احتمال خیزش گردوخاک) در سطح استان خواهیم بود که در برخی نقاط با بارش پراکنده باران همراه خواهد شد. 

وی ادامه داد: از فردا با استقرار الگوهای پایدار جوی بر منطقه تا اواسط هفته آینده شرایطی نسبتاً پایدار و بدون بارندگی بر استان حاکم خواهد شد.

کریمی با اشاره به کمینه و بیشینه دمای استان در ۲۴ ساعت گذشته نیز اظهار کرد: خوی با ۲۰.۸ درجه بالای صفر گرمترین و چالدران با ۱.۴ درجه زیر صفر سردترین شهر استان گزارش شده است. 

انتهای پیام