• سه‌شنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404120502864
  • خبرنگار : 50176

نماینده ولی‌فقیه در لرستان: شهدا اهداکننده خون شهید قبل از شهادت بودند

نماینده ولی‌فقیه در لرستان: شهدا اهداکننده خون شهید قبل از شهادت بودند

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تأکید بر اینکه شهدای اهداکننده خون در جنگ ۱۲ روزه شهید قبل از شهادت بودند، گفت: پیام این ایثارگران، پیام مقاومت، بیداری و استحکام است و همین روحیه صبر و ایمان، دشمنان به‌ویژه رژیم صهیونیستی را به هراس می‌اندازد.

حجت‌الاسلام سیداحمدرضا شاهرخی پنجم اسفند در  جلسه هماهنگی برگزاری یادواره شهدای اهداکننده خون در جنگ ۱۲ روزه با اشاره به ارائه گزارشی از ۲۴ شهید این رویداد اظهار کرد: بیش از ۲۰ نفر از این شهدا در دوران حیات خود از اهداکنندگان مستمر خون بودند که برخی از آنان ۳۷ تا ۳۸ بار خون خود را برای نجات جان همنوعان اهدا کرده بودند.

وی با بیان اینکه این اقدام جلوه‌ای روشن از روحیه ایثار بی‌نام و نشان است افزود: این شهدا در زمان حیات بدون هیچ چشم‌داشتی به جمع زیادی از مردم حیات بخشیدند و پس از آن نیز با نائل شدن به درجه رفیع شهادت، پیام ایثار و مقاومت را به جامعه منتقل کردند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تأکید بر اینکه شهادت این عزیزان نشان‌دهنده آمادگی نسل جوان مؤمن و انقلابی ماست عنوان کرد: نسل جوانی که معنویت‌گرا، اخلاق‌مدار و عدالت‌خواه است مایه امید امت اسلامی به شمار می‌رود و صلابت و استقامت خود را در میدان عمل به نمایش گذاشته است.

وی بیان کرد: دشمنان از همین سلاح ملت ایران یعنی صبر، مقاومت، ایمان و استحکام در هراس‌اند و این روحیه جهادی، نویدبخش رسیدن امت اسلامی به قله‌های رفیع علم، معنویت و عدالت است.

حجت‌الاسلام شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه ایثار در آموزه‌های دینی گفت: کسی که کار را برای خدا انجام می‌دهد در پی نام و نشان و تشویق ظاهری نیست، اهدای خون به فردی ناشناس و تقدیم جان در راه عزت اسلام و حفظ میهن، جلوه‌ای از بندگی خالصانه خداوند است و پاداش آن نزد پروردگار محفوظ خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: تجلیل و بزرگداشت شهدا بیش از آنکه نیازی برای آنان باشد نیازی برای جامعه است تا مسیر فلاح و رستگاری را بیابد و فرهنگ ایثار و خدمت بی‌منت در جامعه نهادینه شود.

علی سوری مدیرکل انتقال خون استان لرستان نیز در این جلسه با تاکید بر جایگاه بی‌بدیل این شهدا اظهار کرد: شهدای اهداکننده خون نماد بارز و درخشان ایثار مضاعف هستند،  این عزیزان کسانی بودند که ابتدا با اهدای خون خود به یاری مجروحان شتافتند و در نهایت جان شیرین خویش را نیز در واقعه تلخ اما حماسه‌ساز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در لرستان فدای میهن و آرمان‌های انقلاب اسلامی کردند.

وی بیان کرد: این یادواره معنوی قرار است در تاریخ ۱۹ اسفندماه سال جاری و همزمان با هفته بزرگداشت روز شهید در شهر خرم‌آباد برگزار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha