• چهارشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404120603380
  • خبرنگار : 50175

پایان بلاتکلیفی چندساله مطالبات شرکت شهرک‌های کشاورزی لرستان از گلخانه کوهدشت

پایان بلاتکلیفی چندساله مطالبات شرکت شهرک‌های کشاورزی لرستان از گلخانه کوهدشت

ایسنا/لرستان مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی لرستان از پایان بلاتکلیفی چندساله مطالبات شرکت شهرک‌های کشاورزی استان از سرمایه گذار شهرک گلخانه‌ای کوهدشت خبر داد.

پیام عالیخانی چگنی، اظهار کرد: شهرک گلخانه‌ای کوهدشت با وسعت ۱۰ و نیم هکتار در کیلومتر ۳ جاده کوهدشت به روستای فقیر آزادبخت واقع شده است. این شهرک دانش بنیان و تجاری توسط شرکت شهرک‌های کشاورزی لرستان با هدف ایجاد الگوی کشت در شهرستان بی‌آب کوهدشت به جهاد دانشگاهی واحد لرستان واگذار شده تا بتوان نه تنها الگوی کشاورزی را اصلاح کرده بلکه به سمت کشاورزی مدرن پیش برویم. هدف از این پروژه تبدیل کردن منطقه به قطب محصولات گلخانه‌ای بوده و آموزش و توانمند کردن مردم و نهایتا ایجاد اشتغال از دیگر اهداف این پروژه بوده است.

وی خاطرنشان کرد: پس از حضور امین سلاح ورزیان رئیس جهاد دانشگاهی استان در شرکت شهرک‌های کشاورزی لرستان بابت تعیین تکلیف مطالبات این شرکت بابت پروژه گلخانه‌ای فقیرآزادبخت کوهدشت، پرداخت بدهی‌های معوق جهاد دانشگاهی واحد لرستان به‌طور رسمی تعیین تکلیف شد و تا پایان سال بدهی جهاد دانشگاهی به شهرک های کشاورزی استان لرستان تسویه خواهد شد.

وی با اعلام اینکه در آینده نزدیک دوباره در خصوص احداث شهرک‌های گلخانه‌ای با جهاد دانشگاهی واحد لرستان در شهرهای مختلف استان همکاری خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: با وجود گلخانه نه تنها می توان از حداقل زمین برای تولید محصول و اشتغال زایی بیشتر استفاده کرد بلکه می‌توان مزایا و سیاست‌هایی همچون تولید حداکثر محصول از واحد سطح، تولید محصول به صورت خارج از فصل، پیش رسی محصول، تنظیم برنامه کشت مطابق نیاز بازار، افزایش کیفیت محصولات در شرایط گلخانه، کاهش مصرف آب و..‌. را دنبال کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرک‌های کشاورزی لرستان چهارشنبه ۶ اسفند، امین سلاح ورزیان رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان نیز ضمن قدردانی از صبوری شرکت شهرک‌های کشاورزی لرستان اظهار کرد: مزایای کشت گلخانه‌ای بسیار زیاد است و با وجود و احداث گلخانه می‌توان از ساختارهای مفید برای فصول رشد استفاده کرد که هم کارآمدتر هستند و هم فصل رشد طولانی‌تری را در اختیار مردم و جامعه قرار می‌دهد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha