دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ | ۱۳:۱۸
منبع: نمایندگی گلستان
دانشگاه آزاد گلستان بیش از ۱۰ درصد درآمد خود را از مسیرهای غیرشهریه‌ای تأمین می‌کند

دانشگاه آزاد گلستان بیش از ۱۰ درصد درآمد خود را از مسیرهای غیرشهریه‌ای تأمین می‌کند

گلستان (ایسنا) - رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: سهم درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه در استان از ۱۰ درصد کل درآمد فراتر رفته و گلستان در کنار اصفهان، دو استان برتر کشور در این زمینه هستند.

سیدعلی طاهری، دوشنبه ۲۷ مهر در نشست خبری با فعالان رسانه‌ای استان گلستان اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در دوره تحول خود، کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان و حرکت به سمت درآمدهای غیرشهریه‌ای دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به پایان برنامه پنج‌ساله نخست تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: برنامه تحولی پنج‌ساله دوم دانشگاه از مهر امسال آغاز شده و در قالب هشت بسته سیاستی، حوزه‌های آموزش و پژوهش، دیپلماسی علمی، فرهنگ و دانشجویی، نظام استادی، سلامت، مدیریت و اقتصاد، فناوری و نوآوری و اثربخشی دانشگاه را دنبال می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان با بیان اینکه عملکرد استان‌ها در برنامه جدید به‌صورت فصلی و سالانه ارزیابی می‌شود، ادامه داد: گلستان در دوره اجرای برنامه پنج‌ساله نخست، در ارزیابی عملکردی دانشگاه از استان‌های برتر کشور بود.

طاهری با اشاره به ضرورت کاهش وابستگی دانشگاه به شهریه دانشجویان تصریح کرد: افزایش شهریه متناسب با تورم می‌تواند توان خانواده‌ها برای تأمین هزینه تحصیل فرزندانشان را تحت تأثیر قرار دهد؛ ازاین‌رو، دانشگاه به دنبال توسعه درآمدهای غیرشهریه‌ای با محوریت فعالیت‌های دانش‌بنیان است.

وی با اشاره به برخی اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی گلستان در این زمینه گفت: آموزش مهارتی هنرجویان هنرستان‌ها با همکاری آموزش‌وپرورش، پرورش ماهی به روش بایوفلاک در واحد آزادشهر، توسعه فعالیت‌های مرتبط با پرورش آبزیان در گمیشان، ایجاد آزمایشگاه ژنتیک و دوپینگ اسب در گنبدکاووس و توسعه گلخانه گل‌های زینتی در واحد گرگان از جمله فعالیت‌های این دانشگاه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان اضافه کرد: در حوزه پرورش آبزیان، روش بایوفلاک با هدف پرورش ماهی در محیطی محدود و با کاهش نیاز به جریان مداوم آب در واحد آزادشهر اجرا شده است و پس از معرفی این تجربه، درخواست‌هایی از استان‌های دیگر برای استفاده از این روش دریافت کرده‌ایم.

طاهری همچنین از پیگیری واگذاری حدود ۲۵ هکتار زمین در سایت پرورش میگوی گمیشان به دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: توسعه فعالیت‌های تحقیقاتی در حوزه آبزیان و بررسی امکان پرورش لارو میگو در استان از جمله برنامه‌های دانشگاه در این بخش است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت صنعت اسب در گلستان نیز اظهار کرد: راه‌اندازی آزمایشگاه ژنتیک و دوپینگ اسب در واحد گنبدکاووس در دست پیگیری است و دانشگاه در کنار آن، ایجاد مرکز تخصصی اسب شامل بیمارستان، پانسیون و مرکز آموزش مهارتی را دنبال می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در بخش دیگری از سخنان خود از پیگیری برگزاری همایش حکیم سیداسماعیل جرجانی خبر داد و افزود: با همکاری مرکز فرهنگ و تمدن اسلام و ایران و مجموعه‌های مرتبط، ثبت جهانی این شخصیت علمی استان نیز در حال پیگیری است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها