• چهارشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404120603485
  • خبرنگار : 51045

کشف و ضبط ۴ دستگاه ماینر غیرمجاز در سقز

کشف و ضبط ۴ دستگاه ماینر غیرمجاز در سقز

ایسنا/کردستان سرپرست اداره برق شهرستان سقز از کشف و ضبط چهار دستگاه ماینر فعال غیرمجاز با همکاری نیروی انتظامی و پس از اخذ مجوز قضایی خبر داد.

بهزاد فتاحی ‌در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در اقدامی هماهنگ و با همکاری نیروهای انتظامی شهرستان و پس از اخذ مجوز از مراجع قضایی، چهار دستگاه ماینر غیرمجاز در حوزه امور برق شهرستان سقز کشف و ضبط شد.

وی با اشاره به تبعات استفاده غیرقانونی از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال افزود: فعالیت ماینرهای غیرمجاز علاوه بر تحمیل بار اضافی به شبکه توزیع برق، در شرایط کمبود تولید و اعمال خاموشی‌های سراسری، خسارت‌های جبران‌ناپذیری به مشترکان وارد می‌کند.

سرپرست اداره برق شهرستان سقز از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک به استخراج غیرقانونی ارزهای دیجیتال، موضوع را از طریق تماس با شماره ۱۲۱ حوادث برق یا ۱۱۰ پلیس اطلاع دهند.

فتاحی خاطرنشان کرد: همچنین امکان گزارش ماینرهای غیرمجاز از طریق سرشماره پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ در سطح استان فراهم است و برای گزارش‌دهندگان، پاداشی از یک میلیون تا ۲۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha