• سه‌شنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404121206829

۴ نقطه شهر هیدج برای اسکان‌ مسافران در نظر گرفته شده‌ است

۴ نقطه شهر هیدج برای اسکان‌ مسافران در نظر گرفته شده‌ است
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان شهردار هیدج گفت: با توجه به افزایش ورود مسافران به این شهر، چهار نقطه برای اسکان مسافران در نظر گرفته شده است‌.

علی‌رضا کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شرایط حاکم بر کشور، اظهار کرد: خدمات شهری در هیدج تعطیل نیست و خدمت‌رسانی به مردم با قوت و قدرت ادامه دارد.

وی با اشاره به شهادت مقام معظم رهبری و جمعی از فرماندهان و هموطنان‌مان، عنوان کرد: با توجه به این موضوع فضاسازی در سطح شهر به همین‌ مناسبت انجام شده و شهر سراسر سیاه‌پوش است.

او با توضیح اینکه شهرداری هیدج در برنامه‌های  فرهنگی  این ایام نیز حضور فعال دارد، تصریح کرد: ایستگاه صلواتی با همکاری شهرداری، مردم و هیات مذهبی از امشب در مقابل مسجد صاحب‌الزمان دایر خواهد بود.

شهردار هیدج با اشاره به اینکه در روند اجرای پروژه‌ها نیز خللی وارد نشده است، تصریح کرد: پروژه‌ها با زمان‌بندی انجام شده در حال اجرا است.

کاظمی با تأکید بر این موضوع که شهرداری و شورا با همه تجهیزات و امکانات آماده خدمت‌رسانی به مردم است، متذکر شد: با توجه به افزایش مسافرت‌ها ۴ نقطه شهر برای اسکان مسافران در نظر گرفتیم.

انتهای پیام