دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ | ۱۷:۳۱
برنامه‌های یوم‌الله ۱۳ آبان در مشهد تشریح شد

برنامه‌های یوم‌الله ۱۳ آبان در مشهد تشریح شد

خراسان رضوی (ایسنا) - رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: امسال در نخستین ۱۳ آبان پس از شهادت شمار زیادی از دانش‌آموزان و کودکان مظلوم، باید یاد و نام شهدای دانش‌آموز را گرامی بداریم و جنایات استکبار جهانی را برای نسل جدید بازگو کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی بخشی‌ دوشنبه ۱۱ آبان‌ماه، در نشست خبری «اعلام برنامه‌های یوم‌الله ۱۳ آبان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی»، اظهار کرد: امسال برای یوم‌الله ۱۳ آبان برنامه‌های متنوعی را در نظر گرفته‌ایم و در خراسان رضوی تاکنون ۵۲ مرکز راهپیمایی پیش‌بینی شده است و امیدواریم با توجه به بعثت هشت ماه مردمی‌ که پس از شهادت رهبر انقلاب در کشور شاهد آن هستیم، مراسم امسال با شکوه‌تر از سال‌های گذشته برپا شود.

وی افزود: به نظر می‌رسد دست‌کم بخشی از جامعه دانش‌آموزی با علت نام‌گذاری ۱۳ آبان به‌عنوان روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی آشنایی کافی ندارند. این موضوع نشان می‌دهد که شاید در رسانه‌هایی که دانش‌آموزان بیشترین ارتباط را با آن‌ها دارند به این مسئله به اندازه ضرورت و اهمیت آن پرداخته نشده است؛ بنابراین باید فاصله اندک باقی‌مانده تا ۱۳ آبان را مغتنم بشماریم و از هم‌اکنون اطلاع‌رسانی گسترده‌ای را در این زمینه آغاز کنیم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به سه واقعه مهم در روز ۱۳ آبان، تصریح کرد: این سه حادثه موجب نام‌گذاری ۱۳ آبان به‌عنوان روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی شده است؛ نخست، دستگیری حضرت امام خمینی(ره) و تبعید ایشان به ترکیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳، دوم کشتار دانش‌آموزان در تهران در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ و سوم، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ از سوی دانشجویان پیرو خط امام.

بخشی با بیان اینکه در خراسان رضوی ۵۲ مرکز راهپیمایی پیش‌بینی شده است و با احتساب روستاها و شهرستان‌ها، بیش از ۲۲۰ راهپیمایی برگزار خواهد شد، گفت: خوشبختانه این امر به رویه‌ای مطلوب تبدیل شده است؛ به‌گونه‌ای که در مناطقی که امکان حضور و دسترسی به مرکز بخش یا شهرستان وجود ندارد، دانش‌آموزان و مردم همان مناطق محل تجمع خود را تعیین می‌کنند، راهپیمایی برگزار می‌کنند، شعار می‌دهند و انزجار خود را از استکبار جهانی اعلام می‌کنند. این اقدام، نمونه‌ای از حضور اجتماعی و انجام وظیفه انقلابی مردم است.

وی با بیان اینکه رویکرد امسال در برگزاری مراسم ۱۳ آبان برای همه روشن است، اظهار کرد: رویارویی ملت ایران با استکبار جهانی در طول پنج دهه گذشته، هیچ‌گاه تا این اندازه آشکار و روشن نبوده است اما باید برای نسل امروز توضیح دهیم که استکبار چیست، ما در چه جایگاهی قرار داریم و علت مبارزه و تقابل جمهوری اسلامی ایران با استکبار جهانی که امروز نماد آن آمریکای جنایتکار است، چیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ادامه داد: امروز دیگر نباید کسی تصور کند که اختلاف ایران و آمریکا صرفاً بر سر یک منفعت اقتصادی، مرزی یا جغرافیایی است بلکه استکبارستیزی از ابتدای شکل‌گیری نهضت اسلامی، یکی از اصول خدشه‌ناپذیر و اساسی انقلاب اسلامی ایران بوده است. این موضوع با یک تفاهم اقتصادی یا نظامی قابل حل‌وفصل نیست، زیرا مسئله، تقابل با نظام سلطه، استبداد و استعمار است.

بخشی با اشاره به اهمیت زنده نگاه‌داشتن یاد و خاطره دانش‌آموزان شهید کشور، بیان کرد: امسال در نخستین ۱۳ آبان پس از شهادت شمار زیادی از دانش‌آموزان و کودکان مظلوم، باید یاد و نام شهدای دانش‌آموز را گرامی بداریم و جنایات استکبار جهانی را برای نسل جدید بازگو کنیم. شهدای دانش‌آموز جنگ ۱۲روزه و دیگر شهدای کودک در نقاط مختلف کشور باید معرفی شوند و ابعاد جنایات استکبار و استعمار در سراسر جهان، از جمله علیه کودکان و دانش‌آموزان غزه، عراق، یمن، سوریه، مصر، آفریقا و دیگر مناطق به زبان روشن برای مردم و به‌ویژه دانش‌آموزان باید بیان شود.

در ادامه محسن ذاکریان، رئیس بسیج دانشجویی خراسان رضوی با اشاره به فعالیت‌های انجام‌گرفته به مناسبت روز ۱۳ آبان، اظهار کرد: برنامه راهپیمایی در مشهد مقدس، صبح چهارشنبه، ۱۳ آبان، ساعت ۸ از میدان ۱۵ خرداد آغاز خواهد شد و به سمت حرم مطهر رضوی ادامه خواهد یافت. پیش‌بینی می‌شود حدود ساعت ۱۰:۱۵، راهپیمایان در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت رضا(ع) حضور یابند و اختتامیه در آن مکان برگزار شود. سخنران این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی، نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور و مسئول برگزاری مراسم ۱۳ آبان در سراسر کشور، خواهد بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها