چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ | ۱۲:۵۴
تخریب گسترده در ضاحیه جنوبی بیروت

تخریب گسترده در ضاحیه جنوبی بیروت

منابع خبری از ویرانی گسترده در ضاحیه جنوبی لبنان خبر دادند.

به گزارش ایسنا، منابع اعلام کردند که در نتیجه حمله رژیم صهیونیستی به منطقه «اللیلکی» در ضاحیه جنوبی لبنان خرابی‌های گسترده‌ای برجای مانده است.

خبرنگار العربی الجدید نیز گزارش داد که رژیم صهیونیستی شهرک «طیرفلسیه» واقع در شهرستان صور در جنوب لبنان را هدف حملات خود قرار داده است.

ارتش اسرائیل به لبنانی‌های ساکن جنوب لبنان دستور داد فورا منازل خود را تخلیه و به شمال رود لیطانی نقل مکان کنند.

به گزارش النشره، آویخای ادرعی سخنگوی ارتش اسرائیل، با تهدید ساکنان جنوب لبنان خطاب به آنان گفت: باید فوراً خانه‌های خود را تخلیه کنید. هر فردی که در نزدیکی نیروهای حزب‌الله، تأسیسات یا تجهیزات نظامی آن حضور داشته باشد، جان خود را در معرض خطر قرار می‌دهد. هر منزلی که به ادعای اشغالگران از سوی حزب‌الله برای اهداف نظامی مورد استفاده قرار گیرد، ممکن است هدف حمله قرار گیرد.

این سخنگو افزود، باید فوراً خانه‌های خود را تخلیه کرده و به شمال، به آن سوی رودخانه لیطانی، نقل مکان کنید. هرگونه حرکت به سمت جنوب ممکن است جان شما را در معرض خطر قرار دهد.

رژیم صهیونیستی از روز گذشته موج حملات هوایی و زمینی خود را به لبنان آغاز کرده است. 

سفارت آمریکا در بیروت اعلام کرد که «دولت آمریکا آماده است در صورت تمایل شهروندان آمریکایی برای بازگشت ایمن از خاورمیانه، به آنها کمک کند.»

این سفارتخانه خاطرنشان کرد که «آمریکایی‌ها می‌توانند از طریق پروازهای تجاری از بیروت لبنان را ترک کنند، اما تعداد پروازها محدود است و ممکن است در هر زمانی تغییر کند یا لغو شود.»

رژیم صهیونیستی به بندهای توافق آتش‌بسی که ۲۷ نوامبر وارد فاز اجرایی شد، پایبند نبوده و نیروهای آن به عملیات‌های تخریب و منفجر کردن در کنار حملات هوایی تقریبا هر روزه خود علیه نقاط مختلف جنوب لبنان ادامه می‌دهند و همچنان در پنج نقطه در جنوب لبنان که برای آنها راهبردی است، مستقر هستند و از عقب‌نشینی از آنها امتناع می‌کنند.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان