• چهارشنبه / ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404121307493
  • منبع : نمایندگی همدان

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان خبرداد

فعال شدن پوشش بیمه‌ای خسارات ناشی از جنگ در همدان

فعال شدن پوشش بیمه‌ای خسارات ناشی از جنگ در همدان

ایسنا/همدان نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان گفت: با توجه به تکرار تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکایی جنایتکار به کشور عزیزمان با پیگیری‌های انجام شده و به منظور ایجاد آرامش در جامعه تمهیدات لازم برای فعال شدن پوشش بیمه جنگ انجام شده است. ‌

حسن پیمانی با بیان اینکه با توجه به اینکه خسارت‌های ناشی از جنگ در اغلب پوشش‌های بیمه‌ای جزو استثنائات بیمه بوده و تحت پوشش قرار نمی‌گرفته است، اظهار کرد: ارایه پوشش خسارات ناشی از جنگ در بیمه نامه‌های آتش‌سوزی منازل مسکونی، آتش سوزی صنعتی و غیر صنعتی، بیمه بدنه اتومبیل، بیمه درمان تکمیلی، بیمه مسئولیت متصدیان حمل داخلی و بیمه‌های زندگی فعال شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اقتصاد و دارایی استان همدان در روز چهارشنبه ۱۳ اسفند، نماینده وزیر اقتصاد در استان گفت: مردم می‌توانند به منظور ابتیاع پوشش بیمه جنگ به شرکت‌های بیمه سراسر استان همدان مراجعه کنند.

انتهای پیام