• شنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404121609342

معاون استانداری مازندران خبر داد

آغاز فعالیت ادارات مازندران از فردا/ ادارات و بانک‌ها با ظرفیت کامل فعال می‌شوند

آغاز فعالیت ادارات مازندران از فردا/ ادارات و بانک‌ها با ظرفیت کامل فعال می‌شوند

ایسنا/مازندران معاون توسعه و منابع استانداری مازندران، از پایان تعطیلات رسمی در روز یکشنبه ۱۷ اسفند سال جاری خبر داد و بر ضرورت ارائه خدمات دستگاه‌های اجرایی متناسب با ظرفیت و فعالیت کامل خدمات‌رسان‌ها و بانک‌ها تأکید کرد. ‌

عیسی قاسمی‌طوسی، در این خصوص اظهار کرد: دستگاه های اجرایی مکلفند به نحوی برنامه ریزی کنند که خدمات اصلی دستگاه بدون هیچگونه وقفه و با حضور تعداد نیروی انسانی متناسب در محل کار، ارائه شود.

وی افزود: دستگاه‌های عملیاتی ارائه دهنده خدمات ضروری در حوزه هایی نظیر بهداشت و درمان، انرژی، ارتباطات، حمل و نقل عمومی، خدمات شهری، آتش نشانی، امنیتی، انتظامی و دفاعی مطابق با تصمیمات مراجع ذیصلاح مربوط اقدام می‌کنند.

معاون توسعه منابع انسانی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: اولویت برخورداری کارکنان از دورکاری با معلولان، بانوان باردار و یا دارای فرزند معلول یا شش سال و کمتر، کارکنان دارای مشکلات قلبی و ریوی و بیماری های صعب العلاج است.

طوسی بیان کرد: دستگاه های اجرایی ارائه دهنده خدمات در حوزه‌هایی نظیر تأمین اجتماعی و مالیاتی موظفند به نحوی برنامه ریزی کنند که ضمن عدم ایجاد وقفه در ارائه خدمات به مردم و ذینفعان مربوطه (اعم از بیمه شدگان، کارفرمایان، مالیات دهندگان و نظایر آن) با خسارت یا جریمه ناشی از کاهش سطح خدمات و یا تأخیر در دریافت خدمات، مواجه نشوند.

وی ادامه داد: برگزاری انواع همایش‌ها و رویدادهای حضوری در دستگاه‌های اجرایی و همچنین اعزام کارکنان به مأموریت های اداری غیرضرور ممنوع است و صرفاً در موارد خاص، با مجوز بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا استاندار امکان پذیر خواهد بود.

طوسی اضافه کرد: جلسات اداری، دوره‌های آموزشی و نشست‌های تخصصی با رعایت دستورالعمل های صادره از سوی مراجع امنیتی ذیصلاح، برگزار می‌شود.

 معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری افزود: نحوه فعالیت بانک‌ها با دایر بودن ۱۰۰ درصد شعب است ولی تعداد حضور کارکنان مورد نیاز، متناسب با تشخیص مدیر خواهد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران در روز شنبه ۱۶ اسفند، طوسی خاطرنشان کرد: کلاس‌های آموزشی دانشگاه‌ها، مدارس و مراکز آموزشی تا اطلاع ثانوی به صورت برخط برگزار می‌شود.

انتهای پیام