• سه‌شنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۷:۵۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404121911834

سخنگوی شورای دستگاه‌های اطلاعاتی فارس اعلام کرد

سرنگونی پهپاد متجاوز توسط یک نفر از عشایر قشقایی در آسمان فیروزآباد

سرنگونی پهپاد متجاوز توسط یک نفر از عشایر قشقایی در آسمان فیروزآباد

ایسنا/فارس سخنگوی شورای دستگاه‌های اطلاعاتی استان فارس از اقدامی غرورآفرین در عرصه دفاع مردمی خبر داد و گفت: یک فرد شجاع و غیور از ایل قشقایی در شهرستان فیروزآباد استان فارس، در اقدامی خودجوش و در راستای دفاع از حریم هوایی میهن اسلامی، موفق به سرنگونی یک فروند پهپاد متجاوز متعلق به رژیم دشمن آمریکایی- صهیونیستی شد.

احمد زارع امروز سه‌شنبه، ۱۹ اسفند در جمع خبرنگاران با اشاره به جزئیات این اقدام، بیان کرد: این پهپاد که قصد تجاوز به آسمان این شهرستان را داشت، با هوشیاری و دلیری این شهروند غیرتمند شناسایی و با استفاده از یک قبضه اسلحه «برنو» هدف قرار گرفت و منهدم شد.

سخنگوی شورای دستگاه‌های اطلاعاتی استان فارس ضمن تبریک این موفقیت به مردم شریف استان و خانواده معزز ایل قشقایی، تاکید کرد: چنین رشادت‌هایی نشان‌دهنده غیرت دینی و ملی مردم ایران و آمادگی همه‌جانبه ملت برای مقابله با هرگونه تعرض و تجاوز بیگانگان است. 

وی تصریح کرد: امنیت کشور مرز نمی‌شناسد و مدافعان وطن در هر نقطه‌ای که لازم باشد، برای حفاظت از کیان اسلامی و ایرانی وارد میدان می‌شوند.

انتهای پیام