• یکشنبه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۶
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد مطلب: 1404122412691

شروع توزیع ۱۰۵ تن میوه در استان بوشهر

شروع توزیع ۱۰۵ تن میوه در استان بوشهر

ایسنا/بوشهر رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از آغاز توزیع میوه تنظیم بازار ویژه ایام پایانی سال در استان خبر داد و گفت: توزیع ۱۰۵ تن سیب درختی و پرتقال از امروز در بوشهر و شهرستان‌های استان آغاز می‌شود.

مرتضی بحرانی یکشنبه ۲۴ اسفند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای تأمین نیاز شهروندان در ایام پایانی سال و تنظیم بازار، تمهیدات لازم برای تأمین و ذخیره‌سازی میوه شب عید در استان انجام شده است.

وی افزود: در این راستا ۴۵ تن سیب درختی زرد و قرمز و ۶۰ تن پرتقال والنسیا جنوب با کیفیت مناسب و قیمت مصوب توزیع خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه قیمت مصوب هر کیلوگرم سیب درختی و پرتقال به ترتیب ۱۳۰ و ۱۱۵ هزار تومان خواهد بود اضافه کرد: از امروز در میادین میوه و تره‌بار استان توزیع خواهد شد.

بحرانی بیان کرد: تلاش شده است این میوه‌ها با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب در اختیار شهروندان قرار گیرد تا مردم برای تأمین میوه مورد نیاز شب عید با مشکل خاصی مواجه نشوند.

وی تصریح کرد: فرآیند توزیع با نظارت دستگاه‌های مسئول انجام می‌شود و در صورت نیاز، تمهیدات لازم برای افزایش میزان عرضه نیز پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام