• سه‌شنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۰
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404122613817

دعوت رئیس شورای اقوام، ادیان و مذاهب برای حضور در وداع و تشییع شهدای ناو دنا

دعوت رئیس شورای اقوام، ادیان و مذاهب برای حضور در وداع و تشییع شهدای ناو دنا

دستیار رئیس‌جمهوری و رئیس شورای اقوام، ادیان و مذاهب در پی شهادت جمعی از ملوانان نیروی دریایی ارتش در پی حمله آمریکا به ناوگروه دنا از مردم دعوت کرد در مراسم وداع و تشییع آنان حاضر شوند.

به گزارش ایسنا، متن پیام حجت‌الاسلام و المسلمین محمود علوی به شرح زیر است:

«پهنه اقیانوس هند آغشته به خون فرزندان ایران است که به دعوت رسمی دولت هند، عازم مأموریتی صلح‌طلبانه و رزمایشی بین‌المللی شده و در راه بازگشت به وطن بودند در غربت، دور از آغوش وطن، هدف قساوت و جنایت آشکار آمریکایی‌های پلید قرار گرفتند و مظلومانه به شهادت رسیدند.‌

اینجانب، ضمن ابراز عمیق‌ترین مراتب تسلیت و همدردی با خانواده‌های مقاوم و صبور این شهدای مظلوم و ملت بزرگ ایران و همچنین امیر دریادار ایرانی؛ فرمانده نیروی دریایی ارتش، از آحاد مردم شریف و مؤمن و غیرتمند، از همه اقوام، ادیان و مذاهب دعوت می‌نمایم تا با حضوری گسترده، پرشور و حماسی در آیین وداع و تشییع پیکرهای مطهر این عزیزان دریا دلمان، بار دیگر وحدت ملی، غیرت تاریخی و وفاداری خود را به ارزش‌های والای انسانی و میهنی به نمایش بگذارند.»

انتهای پیام