• شنبه / ۱ فروردین ۱۴۰۵ / ۰۹:۰۵
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1405010100043

عطر بهار در آستانۀ کرامت/ شکوه نماز عید فطر در جوار حرم مطهر حضرت جعفر بن موسی الکاظم (ع)

عطر بهار در آستانۀ کرامت/ شکوه نماز عید فطر در جوار حرم مطهر حضرت جعفر بن موسی الکاظم (ع)

ایسنا/تهران همزمانی نفس تازه بهار طبیعت با طراوت معنوی عید فطر، صبح امروز صحن و سرای حرم مطهر حضرت جعفر بن موسی الکاظم (ع) در شهرستان پیشوا را به ایستگاه پر شور امیدی تبدیل کرد که مؤمنان روزه‌دار پس از یک ماه ضیافت الهی، حلقه‌های وحدت خود را در قالب باشکوه‌ترین فریضه عبادی-سیاسی به نمایش گذاشتند.

این مراسم معنوی که با حضور گسترده و بی‌نظیر مردم خداجوی، خانواده‌ها، جوانان و سالمندان پیشوا برگزار شد، از ساعات اولیه بامداد اولین روز فروردین۱۴۰۵ با حرکت خودجوش جمعیت به سمت بارگاه ملکوتی امامزاده جعفر بن موسی الکاظم (ع) آغاز گردید. خیابان‌های منتهی به حرم، صحنه‌هایی از شور ایمانی و همدلی بود؛ گویی شهر در نخستین روزهای فروردین، بار دیگر میهمانی ماه رمضان را با حضور در خانه کرامت جشن می‌گرفت.

نماز عید سعید فطر در فضایی آکنده از ذکر، دعا و اشک شوق اقامه شد. تقارن این عید بزرگ با فصل رویش طبیعت، جلوۀ دوچندانی به این گردهمایی معنوی بخشیده بود. مؤمنان انقلابی این خطه، با چهره‌هایی شاداب و دل‌هایی سرشار از ایمان، پس از یک ماه تزکیه نفس در ماه مبارک رمضان، این بار با طبیعتی هم‌صدا شدند که جان تازه گرفته است؛ گویی هم‌صدایی بهار قرآن و بهار طبیعت، نویدبخش سالی سرشار از برکت و سربلندی برای ملت ایران بود.

عطر بهار در آستانۀ کرامت/ شکوه نماز عید فطر در جوار حرم مطهر حضرت جعفر بن موسی الکاظم (ع)

حضور پرشور خانواده‌ها در کنار یکدیگر، جلوه ای از همدلی و انسجام اجتماعی را در این مکان مقدس به تصویر کشید. نمازگزاران پیشوایی که همواره در صحنه‌های ملی و مذهبی پیشگام بوده‌اند، پیش و پس از اقامه نماز، با سردادن شعارهای ضد استکبار ستیزی (مرگ بر آمریکا) (مرگ بر اسرائیل) (مرگ بر انگلیس) و تأکید بر حفظ وحدت بار دیگر عهد خود با آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی را تجدید کردند.

در پایان این آیین روح‌بخش، مردم مؤمن شهرستان پیشوا دست‌ها را به سوی آسمان بلند کردند و با قلبی مملو از امید، برای سلامتی، عزت و سربلندی ملت شریف ایران، و نیز استمرار خیر، برکت و آرامش در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج) دعا کردند. فضای حرم مطهر در این لحظات، آمیزه‌ای از شور معنویت و نشاط بهاری بود که یادگار آن تا سالیان سال در خاطر مؤمنان این دیار ماندگار خواهد ماند.

انتهای پیام