• شنبه / ۱ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد مطلب: 1405010100087

امام جمعه اردستان تاکید کرد: لزوم هوشیاری و اتحاد ملی در شرایط کنونی کشور

امام جمعه اردستان تاکید کرد: لزوم هوشیاری و اتحاد ملی در شرایط کنونی کشور

ایسنا/اصفهان امام جمعه اردستان با اشاره به شرایط حساس کشور، گفت: در چنین وضعیتی، هوشیاری، همبستگی ملی و حضور فعال مردم و مسئولان بیش از هر زمان دیگری ضروری است.

حجت‌الاسلام حسن دهشیری در خطبه‌های نماز عید فطر اردستان در روز اول فروردین اظهار کرد: در شرایطی قرار داریم که کشور ما مورد هجوم فکری و اقتصادی دو حکومت فاسد قرار گرفته و دفاع از آن وظیفه‌ای دینی، ملی و عقلانی است.

وی با بیان اینکه همه در هر سطحی موظف به خدمت به جامعه هستند، افزود: آن‌هایی که مسئولیت مستقیم دارند وظیفه‌ای سنگین‌تر بر دوش دارند و حتی ما که در حاشیه قرار داریم نباید از خدمت به مردم غفلت کنیم. انتظار می‌رود مسئولان در شرایط ویژه فعلی، با تمام توان در خدمت مردم باشند.

امام‌ جمعه اردستان خطاب به کسبه ییان کرد: از اصناف انتظار داریم خدمات خود را صادقانه‌تر ارائه دهند، برخی متأسفانه با احتکار کالاها به مردم ظلم می‌کنند. در حالی که عده‌ای در جبهه‌ها جان‌فشانی می‌کنند، این رفتارها خون مردم را در شیشه می‌کند و باید از خدا ترسید.

دهشیری با تأکید بر اهمیت هوشیاری عمومی تصریح کرد: ممکن است در هر منطقه‌ای افرادی باشند که در خدمت دشمن قرار گرفته یا اقدام به سخن‌چینی و لابی کنند. مردم در صورت شناسایی چنین افراد باید موضوع را به دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی اطلاع دهند.

وی با اشاره به لزوم تقویت فعالیت‌های محله‌محور افزود: دولتمردان و دلسوزان کشور بر توسعه طرح‌های محله و مسجدمحور تأکید دارند. امنیت محله و منطقه وقتی تأمین می‌شود که مردم خودشان در صحنه باشند و نیازهای پیرامون‌شان را بشناسند.

امام‌ جمعه اردستان با بیان اینکه امروز اتحاد ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است، یادآور شد: تمامی اقشار با هر سلیقه و گرایش سیاسی باید در میدان حضور داشته باشند تا دشمنان از اختلاف داخلی سوءاستفاده نکنند.

دهشیری از خانواده‌ها خواست با نسل جوان تعامل سازنده‌تری داشته باشند و افزود: با زبان نرم و استدلال منطقی با جوانان صحبت کنید تا فریب تبلیغات دشمنان را نخورند.

وی گفت: اگر در جامعه افرادی نیازمند وجود دارند، باید شناسایی و به آنان کمک شود، نگذاریم هیچ فرد محتاجی زیر بار مشکلات از بین برود.

سرمایه‌گذاری ۷۱۵ مگاواتی انرژی خورشیدی در اردستان کلید خورد

محسن حیدری، فرماندار اردستان نیز در سخنرانی پیش از نماز عید فطر با تأکید بر اهمیت مشارکت مردمی در انتخابات اظهار کرد: حدود ۴۰ روز دیگر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار می‌شود و در این دوره ۱۳۱ نفر برای شهرهای شهرستان و ۶۳۶ نفر برای روستاها ثبت‌نام کرده‌اند. مشارکت پرشور مردم در انتخابات شوراها، ادامه همان حضور اجتماعی و همبستگی مردمی است که امروز در جامعه مشاهده می‌کنیم.

وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی در دست اجرا در شهرستان افزود: بیش از ۳۰ همت پروژه در اردستان انجام شده یا در حال انجام است که می‌تواند زمینه‌ساز جهشی بزرگ در مسیر پیشرفت این شهرستان باشد.

فرماندار اردستان توسعه انرژی خورشیدی را از برنامه‌های مهم شهرستان دانست و بیان کرد: هدف‌گذاری در این بخش از ۲۰ مگاوات به ۷۱۵ مگاوات رسیده و اجرای این طرح‌ها موجب ورود سرمایه قابل‌توجهی به منطقه خواهد شد. 

حیدری افزود: حدود ۸۰ معدن در شهرستان فعال است که سه معدن طلا نیز در میان آنهاست و برنامه‌ریزی‌ها بر افزایش فرآوری مواد معدنی در محل برای بهره‌مندی بیشتر شهرستان متمرکز شده است.

وی با اشاره به کاهش نرخ بیکاری اردستان اظهار کرد: نرخ بیکاری شهرستان به ۵.۹ درصد رسیده که کم‌ترین میزان در سال‌های اخیر است. 

فرماندار اردستان گفت: امروز در شهرستان مشکل اشتغال وجود ندارد و امکان تأمین کار با حداقل حقوق برای متقاضیان فراهم است و در تلاش برای راه‌اندازی سه کارخانه فولادی بلاتکلیف هستیم.

حیدری در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ظرفیت‌های ورزشی اردستان گفت: ورزش این شهرستان توان تربیت پهلوانان و قهرمانان ملی و حتی بین‌المللی را دارد و لازم است اصناف، معادن و صنایع در قالب مسئولیت اجتماعی از هیئت‌های ورزشی حمایت کنند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه محرومیت‌زدایی و توسعه صنایع افزود: حدود ۲۵۰ هکتار شهرک صنعتی جدید در حال پیگیری است و عملیات اجرایی آن در سال جدید آغاز خواهد شد.

فرماندار اردستان از نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد و گفت: با پیگیری‌های او چندصد میلیارد تومان اعتبار در بخش‌های مختلف وارد شهرستان شده که ۴۵ میلیارد تومان آن در حوزه بهداشت، درمان و زیرساخت‌های دانشگاهی بوده است.

انتهای پیام