دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵ | ۱۸:۵۴
منبع: نمایندگی ایلام
فرماندار شهرستان: طرح پمپاژ و آبیاری دشت سیروان، متوقف مانده است

فرماندار شهرستان: طرح پمپاژ و آبیاری دشت سیروان، متوقف مانده است

ایلام (ایسنا) - فرماندار شهرستان سیروان با اشاره به طرح پمپاژ و آبیاری دشت سیروان به‌عنوان یکی از پروژه‌های شاخص و مهم شهرستان که از سال ۱۳۹۲ متوقف مانده و نیازمند اعتبار است.

باقر عالمی با اعلام این خبر در نشست شورای اداری شهرستان اظهار کرد: احیای این طرح می‌تواند تحول قابل توجهی در بخش کشاورزی شهرستان ایجاد کند و زمینه رونق تولید، توسعه اراضی کشاورزی و ایجاد فرصت‌های اشتغال را فراهم آورد.

وی خاطرنشان کرد: اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در ردیف ملی برای این طرح، فرصت ارزشمندی برای توسعه بخش کشاورزی و استفاده از ظرفیت‌های آبی منطقه است و لازم است روند اجرای آن با جدیت دنبال شود.

عالمی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های ارتباطی، تاریخی و گردشگری شهرستان بیان کرد: تنگه‌های گردشگری و تاریخی، رودخانه‌های دائمی، طبیعت بکر و ظرفیت‌های تاریخی از جمله داشته‌های ارزشمند سیروان هستند که باید برای معرفی و بهره‌گیری اقتصادی از آنها برنامه‌ریزی شود. 

فرماندار سیروان یادآور شد: قرار گرفتن شهرستان در مسیر عتبات عالیات و محور سه‌راهی کارزان نیز ظرفیت مهمی برای توسعه شهرستان به شمار می‌رود، همچنین سایت تاریخی سرابکلان از ظرفیت‌های ارزشمند منطقه است و تلاش شده زمینه لازم برای ساماندهی و استفاده بهتر از این ظرفیت فراهم شود.

وی به مطالبات حوزه بهداشت و درمان شهرستان اشاره کرد و گفت: پیگیری مجوز احداث بیمارستان لومار و تأمین زمین مورد نیاز این پروژه انجام شده و این طرح از مطالبات جدی مردم شهرستان است.

عالمی تأکید کرد: لازم است دانشگاه علوم پزشکی ایلام نسبت به انعقاد تفاهم‌نامه برای تأمین و تخصیص اعتبارات مورد نیاز پروژه اقدام کند تا با اختصاص ۷۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات شهرستان و تأمین اعتبار مورد نیاز از سوی دانشگاه علوم پزشکی، روند ساخت و تکمیل بیمارستان با جدیت دنبال شود و عملیات کلنگ‌زنی این پروژه در دهه فجر انجام گیرد.

فرماندار سیروان افزود: ایجاد پست برق ۶۳ کیلوولت شهرستان نیز با تلاش‌های صورت‌گرفته در حال اجراست و پیش‌بینی می‌شود در ایام دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد که این پروژه نقش مهمی در تقویت زیرساخت برق و پایداری شبکه شهرستان خواهد داشت. همچنین در حوزه مسکن، اقدامات لازم برای تأمین زمین متقاضیان در حال انجام است و صدور پروانه‌های مربوطه در دستور کار قرار دارد.

عالمی با تأکید بر اینکه توسعه زیرساخت‌ های شهرستان نیازمند حمایت و اعتبارات بیشتر است، تصریح کرد: بخشی از مطالبات در حوزه‌های مختلف همچنان نیازمند پیگیری در سطح استان و ملی است و انتظار می‌رود استاندار، معاونان استانداری، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و دستگاه‌های اجرایی استان برای تأمین منابع و رفع محدودیت‌های موجود، حمایت و پیگیری لازم را داشته باشند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری سیروان در روز دوشنبه ۲۰ مهر،  فرماندار شهرستان سیروان با اشاره به اعتبارات اختصاص‌یافته به شهرستان افزود: حدود ۱۴۷ میلیارد تومان اعتبار برای شهرستان در سال ۱۴۰۵ مصوب شده است، اما با توجه به تعدد پروژه‌ها، حجم مطالبات و نیازهای زیرساختی، این میزان اعتبار پاسخگوی همه نیازهای شهرستان نیست و ضروری است در تخصیص اعتبارات، ظرفیت‌ها، محدودیت‌ها و اولویت‌های شهرستان سیروان مورد توجه ویژه قرار گیرد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها