• یکشنبه / ۲ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1405010200516

امام جمعه لار:جنایات آمریکایی صهیونی اراده مردم برای ادامه مسیر مقاومت را مستحکم‌تر می‌کند

امام جمعه لار:جنایات آمریکایی صهیونی اراده مردم برای ادامه مسیر مقاومت را مستحکم‌تر می‌کند

ایسنا/فارس امام جمعه شهرستان لارستان با محکوم کردن حمله به ساختمان دادگستری این شهرستان، این اقدام را نشانه‌ای از دشمنی آشکار با ملت ایران دانست و تأکید کرد: چنین جنایت‌هایی اراده مردم را برای ادامه مسیر مقاومت مستحکم‌تر می‌کند.

حجت‌الاسلام سید مختار موسوی خرم امروز یکشنبه، دوم فروردین در جمع خبرنگاران با اشاره به حمله متجاوزان آمریکایی صهیونیستی به لارستان اظهار کرد: آنچه امروز شاهد آن هستیم، تقابل آشکار جبهه حق و باطل است؛ تقابلی که سال‌هاست در عرصه‌های مختلف ادامه دارد و ملت ایران با الهام از مکتب اهل‌بیت(ع) و فرهنگ مهدویت، با امید، بصیرت و استقامت در برابر آن ایستاده‌اند.

امام جمعه لارستان افزود: دشمنان تصور می‌کنند با اقدامات تروریستی و حمله به مراکز عمومی می‌توانند ملت ایران را از مسیر خود بازدارند، اما تجربه نشان داده است که هر قطره از خون شهدا، درخت مقاومت و عزت این ملت را تنومندتر می‌کند.

موسوی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان گفت: متأسفانه شمار زیادی از شهدا، غیرنظامیان و زنان و کودکانی هستند که جان خود را از دست داده‌اند و در حادثه اخیر دادگستری لارستان نیز همین‌گونه بود؛ مظلومیت آنان بار دیگر چهره واقعی دشمنان را برای افکار عمومی آشکار کرد.

وی همچنین حضور مردم در مراسم بزرگداشت شهدا را نشانه‌ای از همبستگی اجتماعی دانست و تأکید کرد: ملت ایران همواره نشان داده‌اند که در روزهای سخت در کنار یکدیگر می‌ایستند و همین وحدت و همدلی، بزرگ‌ترین سرمایه کشور است.

موسوی خرم در پایان بیان کرد: بدون تردید مسیر عزت، استقلال و مقاومت با قدرت ادامه خواهد یافت و یاد و نام شهدا به عنوان چراغ راه آینده در حافظه تاریخی این ملت باقی خواهد ماند.

انتهای پیام