• سه‌شنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد مطلب: 1405010401442

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خبرداد

خروج ۲۱۷۶ کیلوگرم موادغذایی فاسد از چرخه مصرف در همدان

خروج ۲۱۷۶ کیلوگرم موادغذایی فاسد از چرخه مصرف در همدان

ایسنا/همدان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ۲۱۷۶ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.

دکتر محمد به‌نشان از تشدید نظارت‌های بهداشت محیط استان در ماه رمضان و نوروز خبر داد و اظهار کرد: از ۲۰ اسفند سال گذشته تا دوم فروردین امسال ۵۱۰ مورد از ۵۳۰ شیرینی فروشی و کارگاه‌ زیر پوشش، بازرسی شده است.

وی با اشاره به اینکه ۲۸۶ مرکز تولید، تهیه و فروش اختصاصی زولبیا بامیه و شیرینی‌های سنتی زیر پوشش است که ۲۶۹ مورد بازرسی شده‌اند گفت: از ۶۵ مرکز فروش آش و حلیم، ۶۱ مورد بازرسی و نظارت قرار گرفته‌اند.

به‌نشان با بیان اینکه ۲۰ هزار و ۱۴۰ مرکز عرضه و فروش مواد غذایی زیر پوشش هستند که چهار هزار و ۷۲۵ مورد از آنها بازرسی شده‌اند، تصریح کرد: یک هزار و ۷۱۲ مسجد و اماکن متبرکه زیر پوشش قرار دارند که ۳۸۵ مورد بازرسی شده‌اند. 

وی با بیان اینکه ۱۳۱ سرویس بهداشتی عمومی داخل شهری و بین راهی (سرویس‌های بهداشتی جایگاه‌های سوخت‌رسانی) زیرپوشش هستند که ۱۸۵ مورد، بازرسی شده‌اند، خاطرنشان کرد: ۶ هزار و ۸۱۰ مورد در مجموع بازرسی از مراکز و امکان مختلف زیر پوشش مرکز بهداشت انجام و برای ۱۸۱ مورد اخطار کتبی صادر شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان از معرفی ۱۱ مرکز به مراجع قضایی خبر داد و افزود: یک واحد نیز پلمب شده است. وی به ۳۹۰ مورد بازرسی مشترک با سایر دستگاه‌ها، سازمان‌ها و اصناف اشاره کرد و گفت: ۲ هزار و ۱۷۶ کیلوگرم موادغذایی فاسد کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.

به‌نشان با اشاره به ۱۴۰ مورد برنامه آموزشی برای پرسنل، اصناف، مردم که یک‌هزار و ۱۰۲ نفر آموزش دیده‌اند، بیان کرد: در سامانه ۱۹۰ به ۳۵ مورد شکایات مردمی و در سایر موارد به ۵۵ مورد رسیدگی شده است.

وی به ۴ هزار و ۴۱۲ مورد سنجش پرتابل اشاره کرد که ۳ هزار و ۷۸۲ مورد مطابق استاندارد بوده است گفت: ۷۴ مورد نمونه‌برداری مواد غذایی انجام شده که ۱۲ مورد مغایر با استاندارد بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان تعداد بازرسی سامانه‌های آبرسانی را ۳۳۹ مورد برشمرد و افزود: ۳ هزار و ۴۸۵ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام شده و تعداد نمونه‌های کلر آزاد باقیمانده آب آشامیدنی مطابق استاندارد ۳ هزار و ۹۹ مورد است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان در روز سه‌شنبه۴ فروردین؛ به‌نشان تعداد نمونه‌های کلر آزاد باقیمانده آب آشامیدنی صفر را ۳۸۵ مورد دانست و گفت: ۳۴۲ مورد نمونه‌برداری میکروبی از آب آشامیدنی صورت گرفته و تعداد نمونه‌های آب آشامیدنی مغایر استاندارد ۴۲ مورد بوده است.

انتهای پیام