• سه‌شنبه / ۱۱ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد مطلب: 1405011104999
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

رئیس شورای هماهنگی راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی خبر داد

اتمام ۷۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن ارومیه و مهاباد تا هفته دولت

اتمام ۷۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن ارومیه و مهاباد تا هفته دولت

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل و رئیس شورای هماهنگی راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: تکمیل هر چه سریع‌تر طرح‌های مسکن در اولویت بوده و این مسئله با جدیت رصد و پیگیری می‌شود.

پیمان آرامون سه‌شنبه ۱۱ فروردین در جلسه بررسی طرح‌های نهضت ملی مسکن گفت: ۷۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن که در شهرستان مهاباد و ارومیه در حال احداث است روند اجرایی خوبی دارد و باید به همت پیمانکار و اعضای طرح تا هفته دولت امسال به اتمام برسد.

وی ادامه داد: داشتن مسکن پایدار یکی از پایه‌های رفاه و ثبات خانواده‌هاست و برنامه‌های نهضت ملی مسکن می‌توانند احساس امنیت مالی و آینده‌نگری بیشتری ایجاد کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی آذربایجان غربی، آرامون در ادامه با اشاره به تدابیر پیش‌بینی شده برای واحدهای خسارت دیده از جنگ رمضان نیز افزود: طبق توافقات انجام شده با نظام مهندسی ساختمان آذربایجان‌غربی خدمات نظام مهندسی رایگان برای واحدهای تخریب شده ارائه می‌شود تا هزینه‌های ساخت کاهش یابد.

انتهای پیام