غلامعلی حقشناس در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در ایام نوروز ۱۴۰۵ و در بازه زمانی ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۵، در مجموع ۱۴ هزار نفر در مدارس و اماکن آموزش و پرورش فارس اسکان پیدا کردند و میزان اقامت ثبتشده به ۳۰ هزار نفرروز رسید.
وی افزود: اسکانها عمدتاً در خارج از شهر شیراز و در مدارس و مراکز آموزش و پرورش شهرستانهای استان انجام شده است و در مدارس و اماکن اقامتی آموزش و پرورش شیراز نیز اسکان داشتیم، اما آمار آن بالا نبود.
حقشناس با اشاره به تأثیر شرایط جنگی بر روند سفرهای نوروزی بیان کرد: در ایام نوروز ۱۴۰۵ به دلیل شرایط جنگ رمضان و تجاوز جنایتکاران آمریکایی صهیونی به کشورمان،با عزیمت گسترده مسافران نوروزی به فارس مواجه نبودیم.
قائممقام ستاد اسکان میهمانان نوروزی استان فارس ادامه داد: در سالهای گذشته عمده مسافران شیراز و استان فارس به سمت جنوب کشور و استانهای ساحلی مانند هرمزگان، بوشهر و خوزستان سفر میکردند، اما امسال به دلیل کاهش سفر به این مناطق، طبیعتاً میزان سفر به استان فارس نیز کمتر بود.
انتهای پیام

