• سه‌شنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد مطلب: 1405011809105

مدیر کل پست استان بیان کرد

ارسال روزانه بیش از ۱۷ هزار مرسوله پستی در سیستان و بلوچستان

ارسال روزانه بیش از ۱۷ هزار مرسوله پستی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل پست سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر روزانه بیش از ۱۷ هزار مرسوله پستی به سایر نقاط استان ارسال و بیش از ۱۵ هزار مرسوله پستی وارد استان می شود.

مهدی زمانی در  گفت وگو با ایسنا، افزود: در شرایطی که کشور در جنگ تحمیلی سوم قرار دارد برای ارائه خدمت بدون وقفه نیروهای اداره کل پست سیستان وبلوچستان بصورت ۱۰۰ درصد حضور فیزیکی مشغول ارائه خدمت به هم استانی‌ها و هموطنان هستند.

مدیر کل پست استان گفت: وظیفه اصلی اداره پست خدمات رسانی است لذا در این امر خطیر و در شرایط جنگی کشور هیچ خللی ایجاد نمی‌شود.

زمانی افزود: علیرغم شهادت امام امت، مقام معظم رهبری و عزا دار شدن ملت ایران اداره کل پست استان بصورت ۱۰۰ درصد مشغول ارایه خدمت به مردم استان شد و اجازه نداد خللی درامرخدمت رسانی به مردم ایجاد شود.

وی بیان کرد: این اداره کل با بیش از ۲۳ دفتر اداره پست مرکزی،  ۵۳دفترپستی و بیش از ۷۱ دفتر پیشخوان خدمات پستی را در استان انجام می دهد.

مدیرکل پست استان همچنین گفت: در این ایام هیچ کسب و کار اینترنتی که با اداره پست سر و کار داشتند متوقف نشد.

وی افزود: یکی از موادری که در این شرایط جنگی برای همکاران ما مهم است این است چنانچه همکاران ما به نشانی ای مراجعه و شهروند در مکان حضور نداشته باشد مرسوله پستی شهروند در ادارات پست محفوظ و برگشت به مبدا نخواهد شد.

زمانی گفت: سالانه در سیستان وبلوچستان بیش از ۳ میلیون مرسوله پستی جابجا می شود.

انتهای پیام