• سه‌شنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد مطلب: 1405011809166
  • منبع : نمایندگی لرستان

مربی تیم فوتبال خیبر: دشمنی که به کودکان رحم ندارد به اماکن ورزشی فکر می‌کند؟

مربی تیم فوتبال خیبر: دشمنی که به کودکان رحم ندارد به اماکن ورزشی فکر می‌کند؟

ایسنا/لرستان مربی تیم فوتبال خیبر گفت: مردم غیرتمند ایران از لحظه تحویل سال تا امروز کاری کردند که جهان از این اقدام آنها متحیر شد و سال را در کف خیایان برای حفظ نظام خود تحویل کردند. 

مجتبی سرآسیایی با اشاره به حملات وحشیانه امریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی گفت: در ابتدا سال نو را به همه مردم کشور نازنینم ایران که نشان دادند چقدر به خاک خود عرق دارند تبریک می‌گویم. این موضوع در جهان ثابت شده که رژیم غاصب صهیونیستی با همکاری آمریکا کودک کشی را تخصص خود می‌دانند. شهادت نوگلان مدرسه شجریه طیبه در میناب نمونه‌ای از این وحشیگری این دو کشور است.

وی خاطرنشان کرد: الان می‌بینیم که این کودکان در جهان جاودانه شدند و در همه جای دنیا برای آنها مراسم یادبود می گیرند. همین مساله نشان می‌دهد آمریکا و اسرائیل چقدر در بین مردمان جهان منفور هستند.

مربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد با اشاره به رشادت‌های نیروهای مسلح در ایام بیش از سی و چند روزه جنگ تحمیلی گفت: شهادت رهبر انقلاب را که تا روز آخر پای کار نظام جمهوری اسلامی ایستاد را تسلیت گفته و همدردی خودم را خانواده‌های داغدار شهدای این جنگ و مردان غیرتمند نیروهای مسلح اعلام می‌کنم.مطمئن باشید خون این شهدا هرگز پاک نخواهد شد و این خون‌های ریخته شده دامن این دو رژیم منفور در جهان هستی را خیلی زود خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا و به نقل از باشگاه خیبر در هجدهم فروردین، سرآسیایی با اشاره به این مساله که هر دو رژیم هیچ خط قرمزی ندارند و حتی به اماکن ورزشی و منازل مسکونی هم رحم نمی‌کنند، بیان کرد: وقتی دشمن به کودکان رحم نمی‌کند شما می خواهید آنها به فکر اماکن ورزشی باشند؟ آنها برایشان فرقی ندارد در خاک ایران چه کسی زندگی می‌کنند، چه مکان‌هایی مقدس است یا چه مکان‌هایی محل ورزش جوانان این مرز و بوم است. در این مدت شاهد بودیم که چه جوانان نازنینی پر کشیدند و در محل سکوت خود شهید شدند چون آمریکا و رژیم صهیونیستی برای اقدامات جنایتکارانه خود نه حد قائل هستند نه مرز.

انتهای پیام