• سه‌شنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۸:۴۸
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد مطلب: 1405011809553

وداع با شهیدان مدافع وطن در شهرستان پارس‌آباد

وداع با شهیدان مدافع وطن در شهرستان پارس‌آباد

ایسنا/اردبیل مراسم تشییع پیکر شهیدان والامقام هادی بابایی و امید شاهین‌فرد از شهدای جنگ رمضان ۱۸ فروردین با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و مردم شهیدپرور در پارس‌آباد و جعفرآباد برگزار شد.

در این مراسم معنوی که با همراهی گسترده مردم و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران انجام شد حاضران با چشمانی اشکبار ضمن ادای احترام به مقام والای این شهیدان بار دیگر بر ادامه راه ایثار، مجاهدت و خدمت صادقانه به آرمان‌های شهدا تأکید کردند.

پیکر این دو مدافع وطن اول در شهر جعفرآباد و سپس در شهر پارس‌آباد تشییع شد. این مراسم با دلبری مادر پاسدار شهید بابایی برای پاسدار شهید شاهین‌فرد همراه بود و رنگی از ایثار و مادری داشت.

این مادر شهید در مراسم وداع وقتی پیکرهای مطهرشان کنار هم قرار گرفت اول نگاهی به پیکر امید کرد و گفت: امید اینجا غریب است خودم برایش گریه می‌کنم.

وقتی مردم پیکر دو شهید را کنار هم گذاشتند این مادر داغدیده میان دو فرزند وطن ایستاد برای هر دو اشک ریخت، برای هر دو مادرانه نالید و با صدایی آمیخته به حماسه و اندوه رجز خواند.

پس از اقامه نماز بر پیکر شهدا، پیکر شهید هادی بابایی در گلزار شهدای وادی‌الرحمه شهرستان پارس‌آباد به خاک سپرده شد و پیکر شهید امید شاهین‌فرد جهت انجام مراسم خاکسپاری به زادگاهش در استان آذربایجان شرقی منتقل شد.

به گزارش ایسنا بامداد یکشنبه ۱۶ فروردین در پی حملات ددمنشانه آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب صهیونیستی به مناطق مرزی شمال استان اردبیل، پاسدار شهید هادی بابایی و پاسدار شهید امید شاهین‌فرد به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و به خیل شهدای مدافع وطن پیوستند.

انتهای پیام