به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری بروجرد در بیستم فروردین، در جریان سفر دکتر هوشنگ بازوند و با حضور مهندس ولدی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد، این آزادراه بازگشایی شد.
هوشنگ بازوند در جریان بازدید از این تونلهای آسیب دیده، حمله به زیرساخت های کشور را حمله به دانش و سرمایه کشور دانست و گفت: این زیرساختها با دانش بومی مردم این مرز و بوم ساخته شده و در اختیار توسعه و حمل و نقل کشور است که توسط رژیم صهیونی خسارت دیده است.
وی اضافه کرد: دشمن صهیونی قدرت مقابله با نیروهای مسلح را نداشته و به زیرساختهای عمرانی، آموزشی و فرهنگی کشور حمله کرده است.
در این بازدید که با حضور مهندس مجیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، مهندس امرایی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان و مهندس برنا مدیر آزادراه شهید بروجردی برگزار شد، تونلهای یاد شده بازگشایی و تردد خودروهای میسر شد.
آزادراه شهید بروجردی حد فاصل تونلهای پونه شرقی و غربی، در حمله موشکی رژیم صهیونی مسدود شده بود که با هماهنگی مدیریت شهرستان بروجرد و تلاشهای راهداری این شهرستان بازگشایی شد.
انتهای پیام
