• یکشنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۵ / ۲۱:۲۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد مطلب: 1405012312516

تشکیل پرونده برای ۳۶۱۸ واحد آسیب دیده از جنگ رمضان

تشکیل پرونده برای ۳۶۱۸ واحد آسیب دیده از جنگ رمضان

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: برای سه هزار و ۶۱۸ واحد آسیب دیده از جنگ رمضان پرونده تشکیل شده و روند رسیدگی به خسارت در دست انجام است.

پیمان آرامون یکشنبه ۲۳ فروردین در جلسه ارزیابی خسارات جنگ تحمیلی سوم افزود: در مجموع تاکنون هشت هزار و ۴۶۰ واحد ارزیابی شده است.

وی ادامه داد: از این تعداد واحد آسیب دیده ۸۴ واحد احداثی و یک هزار و ۶۰۰ واحد تعمیری هستند.

مدیرکل و رئیس شورای هماهنگی راه وشهرسازی آذربایجان غربی گفت: همچنین تاکنون برای چهار هزار و ۴۷۹ واحد مسکونی تعویض شیشه انجام شده است.

آرامون در مجوع ۴۹ متقاضی ودیعه مسکن در سطح آذربایجان‌غربی ثبت شده است، افزود: در بخش وام ودیعه مسکن برای متقاضیان آسیب دیده از جنگ تحمیلی برای ۲۰ متقاضی وام ودیعه مسکن پرداخت شده و ۱۰ متقاضی نیز در آستانه دریافت تسهیلات هستند.

وی بیان کرد: در حال حاضر فعالیت پروژه‌های راه وشهرسازی در عرصه مسکن و راهسازی بدون وقفه در حال انجام است و هیچگونه تعطیلی در طرح‌های عمرانی راه وشهرسازی آذربایجان غربی وجود ندارد.

انتهای پیام