• دوشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد مطلب: 1405012412844

مدیرکل تعزیرات استان عنوان کرد

خبازی‌ها در صدر تخلفات صنفی کرمانشاه/ پلمپ ۳۲ واحد صنفی متخلف در جنگ رمضان

خبازی‌ها در صدر تخلفات صنفی کرمانشاه/ پلمپ ۳۲ واحد صنفی متخلف در جنگ رمضان

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه از تشکیل بیش از ۶۷۰ پرونده تخلف در ایام جنگ رمضان خبر داد و گفت: عمده تخلفات در استان کرمانشاه مربوط به خبازی‌هاست.

علیرضا لطفی، روز دوشنبه ۲۴ فروردین در جمع خبرنگاران، با اشاره به وظایف تعزیرات حکومتی که شامل رسیدگی به پرونده‌های تخلف، صدور و اجرای احکام است، اظهار کرد: در سنوات گذشته با تشکیل گشت‌های مشترک در کنار ضابطینی از جمله جهاد کشاورزی، صمت، اتاق اصناف و ... که داریم، به حوزه نظارت نیز ورورد کردیم و در طرح‌های نظارتی مختلف از جمله ماه رمضان، نوروز، آغاز سال تحصیلی، اربعین و ... حضور داریم.

وی مراکز تامین و توزیع کالاها خصوصا کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، از واحدهای تولیدی و صنعتی تا فروشگاه‌ها، انبارها، کشتارگاه‌ها و ... را از اهم مراکزی دانست که رصد می‌شود و خاطرنشان کرد: نظارت‌ها در حوزه خدمات، مراکز گردشگری و ... نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه با بیان اینکه بخشی از رسیدگی به تخلفات نیز مربوط به گزارش‌های مردمی است، افزود: مردم تخلفات را با سامانه تلفنی ۱۳۵ و یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۰۱۳۵ در میان می‌گذارند و ما پس از پیگیری موارد تخلف، نتیجه را نیز به فردی که شکایت داشته اعلام می‌کنیم.

لطفی اشاره‌ای هم به عملکرد تعزیرات کرمانشاه در سال گذشته داشت و عنوان کرد: در سال ۱۴۰۴ در حوزه کالا و خدمات یازده هزار و ۶۱۶ پرونده وارده داشتیم که به ۹۸ درصد این پرونده‌ها رسیدگی شد و مختومه شدند و جرائم در نظر گرفته شده برای این پرونده‌ها نیز حدود ۲۷۵ میلیارد تومان بود.

وی تعداد پرونده‌های وارده در حوزه قاچاق کالا و ارز را در همین مدت ۴۱۹۹ مورد اعلام کرد که به ۹۸ درصد این پرونده‌ها نیز رسیدگی شده و ادامه داد: جرائم این پرونده‌ها نیز حدود ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است.

به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه، پرونده‌های تشکیل شده در سال گذشته در حوزه بهداشت، درمان و دارو نیز ۶۸۱ مورد بوده که ۶۶۱ مورد از این پرونده‌ها مختومه شده و جرائم آنها نیز حدود هشت میلیارد تومان بوده است.

لطفی عمده تخلفات سال گذشته را گرانفروشی و کم‌فروشی دانست و خاطرنشان کرد: سال گذشته در حوزه گرانفروشی ۳۶۰۲ پرونده و در حوزه کم‌فروشی ۸۱۳ فقره پرونده تخلف داشتیم.

وی یادآور شد: واحدهای صنفی خبازی نیز عمده تخلفات را شامل کم فروشی، گرانفروشی، قاچاق آرد و عدم رعایت مسائل بهداشتی به خود اختصاص دادند.

تشکیل بیش از ۶۷۰ پرونده تخلف در ایام جنگ

به گزارش ایسنا، لطفی در ادامه به اقدامات انجام شده در ایام جنگ رمضان نیز اشاره کرد و گفت: با پای کار بودن همه بخش‌ها و برگزاری مستمر جلسات ستاد تنظیم بازار به ریاست استاندار، هیچگونه کمبود کالایی را در استان شاهد نبودیم و حتی یک گرم هم از ذخایر استراتژیک کالا در کرمانشاه استفاده نشد.

وی از تشدید نظارت بر بازار در ایام جنگ رمضان خبر داد و عنوان کرد: در این ایام اولویت ما تذکر و رفع نواقص بود، اما چنانچه افراد به تخلف ادامه می‌دادند اشد مجازات را برای آنها در نظر داشتیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه با بیان اینکه در حوزه کالا و خدمات ۵۳۱ پرونده با جریمه ۷.۴ میلیارد تومان، در حوزه قاچاق کالا و ارز ۱۲۹ پرونده با جریمه ۳۴ میلیارد تومان و در حوزه بهداشت، دارو و درمان نیز ۱۲ پرونده با جریمه هشت میلیارد تومان در روزهای جنگ تشکیل شد، یادآور شد: تمامی این پرونده‌ها مختومه شده است.

به گفته لطفی، در روزهای جنگ نیز بیشترین تخلفات مربوط به گرانفروشی، کم‌فروشی، عرضه خارج از شبکه و احتکار بوده است.

وی همچنین از پلمپ ۳۲ واحد صنفی متخلف در این ایام خبر داد و عنوان کرد: عمده این واحدها در شهرستان کرمانشاه بودند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه از نظارت جدی بر انبارها در ایام جنگ و صدور جرائم سنگین برای واحدهای متخلف خبر داد و اضافه کرد: در این ایام با توجه به افزایش تقاضا برای شیشه ساختمانی، نظارت بر واحدهای عرضه شیشه را افزایش داشتیم و با چند واحد متخلف نیز برخورد جدی شد.

خبازی‌ها در صدر تخلفات صنفی کرمانشاه/ پلمپ ۳۲ واحد صنفی متخلف در جنگ رمضان

پیگیر تخلفات پارکینگ‌ها هستیم

وی در ادامه از آمار قابل توجه تخلفات پارکینگ‌ها در کرمانشاه نیز یاد کرد و گفت: تخلفات پارکینگ‌ها به یکی از معضلات اصلی شهر کرمانشاه تبدیل شده و با جدیت دنبال رفع این معضل هستیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه از جرائم متعدد در نظر گرفته شده برای پارکینگ‌ها نیز خبر داد و گفت: متاسفانه در برخی موارد جرائم کارساز نیست.

لطفی با بیان اینکه بهانه بالا بودن قیمت پارکینگ‌ها هزینه بالای اجاره آنها اعلام می‌شود که مقرر شد به این موضوع با همراهی شهرداری رسیدگی شود، افزود: اگرچه به دلیل شرایط جنگ از شدت حساسیت به موضوع پارکینگ‌ها تا حدودی کاسته شد، اما هنوز پیگیر آن هستیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه نظارت بر بوفه بیمارستان‌ها و گرانفروشی این بوفه‌ها را نیز از دیگر مواردی اعلام کرد که در دستورکار است.

نظارت جدی بر اجرای طرح کالابرگ و عرضه کالاهای اساسی

لطفی همچنین از نظارت جدی بر اجرای طرح کالابرگ یاد کرد و گفت: اجرای این طرح در ابتدا با نواقصی همراه بود، اما با تشدید نظارت‌ها عمده این مشکلات مرتفع شد.

به گفته این مسئول، عرضه کالاهای اساسی در فروشگاه‌ها خصوصا فروشگاه‌های زنجیره‌ای با دقت رصد می‌شود.

وی این موضوع را نیز یادآور شد که عرضه کالا با کالابرگ از سوی خودروهای سیار و دستفروشان تخلف است و از برخورد با متخلفین خبر داد.

انتهای پیام