• سه‌شنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد مطلب: 1405020100204

مدیر جهادکشاورزی شهرستان اعلام کرد

تولید بیش از ۱۹۳ تن گیاهان دارویی در شهرستان تفتان

تولید بیش از ۱۹۳ تن گیاهان دارویی در شهرستان تفتان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفتان از تولید ۱۹۳.۵تن گیاهان دارویی در این شهرستان خبر داد و گفت: ۲۵۰ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان به کشت گیاهان دارویی اختصاص یافته است که شامل زعفران، زیره سبز، چای ترش، آویشن، درمنه، پونه، گل گاوزبان و ... است.

فضل الله کردی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به مشکلات کم‌آبی و اثرات تغییرات اقلیمی افزود: توسعه کشت گیاهان کم‌آب‌بر و دارویی به عنوان راهکاری علمی و اقتصادی در دستور کار این مدیریت قرار دارد.

وی اظهار کرد: با توجه به شرایط آب‌وهوایی منطقه، حرکت به سمت کشت محصولات با ارزش افزوده بالا ضرورتی مهم در مسیر توسعه بخش کشاورزی تفتان است.

مدیر جهاد کشاورزی تفتان همچنین تأکید کرد: کشت گیاهان دارویی علاوه بر نقش مؤثر در صرفه‌جویی آب، حفاظت از سفره‌های زیرزمینی و افزایش بهره‌وری، از نظر اقتصادی نیز توجیه‌پذیر بوده و به ایجاد اشتغال پایدار در منطقه کمک کرده است.

کردی بیان کرد: هم‌اکنون برای بیش از ۲۵۰ نفر به‌صورت مستقیم در حوزه کشت گیاهان دارویی اشتغال ایجاد شده و توسعه این بخش نیازمند تداوم حمایت‌های آموزشی، فنی و ارائه تسهیلات مناسب به کشاورزان است تا امکان تولید باکیفیت و حضور در بازارهای داخلی و خارجی فراهم شود.

انتهای پیام