• چهارشنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد مطلب: 1405020905156

مدیرعامل آبفا خبر داد

پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه یکی از مخازن تأمین آب شرب شیراز

پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه یکی از مخازن تأمین آب شرب شیراز

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز از پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی سلطان‌آباد، یکی از مخازن تأمین آب شرب این کلان‌شهر خبر داد.

بهمن بهروزی، چهارشنبه ۹ اردیبهشت در جریان بازدید از پروژه مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی سلطان‌آبان افزود: تاکنون فونداسیون و دیواره‌های مخزن به طور کامل تکمیل شده، ۳۰۰۰ مترمربع از سقف آن اجرا، سرریزها و ۹۰ ستون داخلی اجرا، لوله‌های ورودی و خروجی با قطر ۸۰۰ میلی‌متر به طور کامل اجرا و ۳۰ درصد از لوله‌های با قطر ۴۰۰ میلی‌متر نیز کارگذاری شده است، همچنین اسکلت سوله اتاق شیرآلات احداث و ۹۰ درصد شیرآلات و متعلقات داخلی آن نصب شده است.

وی با قدردانی از تلاش‌های تیم اجرایی تاکید کرد: با حفظ کیفیت و رعایت استانداردهای فنی و ایمنی باید عملیات باقیمانده مخزن شامل حدود ۱۰۰۰ متر مربع سقف، تکمیل اتاق شیرآلات، اجرای محوطه‌سازی و ساختمان‌های نگهبانی و کلرزنی و همچنین جاده دسترسی با سرعت بیشتری انجام شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب(آبفا) شیراز یادآور شد: این مخزن با هدف تأمین پایدار آب شرب روستاهای سلطان‌آباد، کیان‌آباد، مسکن ملی کمیل‌آباد، بخش‌هایی از منطقه میانرود و همچنین مناطق در حال توسعه پایین‌دست در حال اجراست.

انتهای پیام